ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 43

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 46-2019/BÜLTEN NO:6_

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

07.12.2019 Günü Etkinlikleri

>ETKİNLİK

21.11.2019

FSSC 22000 VERSİYON 5 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

Etkinliğin Tarihi:
07.12.2019 - 08.12.2019

Etkinliğin Yeri:
MEŞRUTİYET MAH. KARANFİL-2 SOKAK NO:49/10 KIZILAY- ANKARA

 

 FSSC 22000 VERSİYON 5 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ

TEMEL BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

7-8 Aralık 2019
ANKARA

 

Eğitmen:


Ferhat ÜLKER - Gıda Mühendisi - Baş Denetçi

 

Eğitimin Amacı:

 

Gıda zincirinde bulunan herhangi bir kuruluşta FSSC 22000 V5 Gıda Güvenliği Sistemi‘nin uygulanması ve sistemin sürekli geliştirilebilmesi için gerekli olan temel bilgiyi katılımcılara aktarmaktır. FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sistemi, gıda zincirinde yer alan tüm gıda üreticilerinin, gıda güvenliği sistemlerinin incelenmesi ve belgelendirilmesinde kullanılan uluslararası alanda kabul görmüş, ISO temelli bir sistemdir. Temelinde ISO 22000, PAS 220 ve HACCP standartları bulunmaktadır.

 

Eğitim Süresi ve Kontenjan Bilgileri:

·         Eğitim,  2 gün süreli olup,  10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. 

·         Kontenjanımız 40 kişi ile sınırlıdır, kayıtlar başvuru sırasına göre alınacaktır. Talep gelmesi halinde eğitim tekrarlanacaktır.

·         Yeterli başvuru ve katılım sağlanmadığı takdirde ODA eğitimi iptal etme veya erteleme yetkisine sahiptir. 

·         Eğitim sonunda katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilecektir.

 

Başvuru ve Kayıt İşlemleri:

·         Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir.

·         Çalışmayan üyeler e-Devlet uygulaması üzerinden alacakları "Barkodlu SGK Dökümü" ve aşağıda yer alan dilekçeyi doldurarak çalışmadıklarını belgelendirdikleri takdirde kendilerinden eğitim ücreti olarak Öğrenci üye ücreti alınacaktır.

 

ÇALIŞMAYAN ODA ÜYESİ-EĞİTİM BAŞVURU DİLEKÇESİ

 

·         Eğitim dokümanları ve ara ikramlar ücrete dahildir. Öğle yemeği ücrete dahil değildir.

·         İki günlük eğitim ücreti;

o   Oda Üyesi  250 TL/kişi

o   Çalışmayan Oda Üyesi 100 TL/kişi

o   Oda Öğrenci üyesi 100 TL/kişi

o   Dış Katılımcılar  350 TL/kişi,

·         Hesap numaraları aşağıda yer alan Eğitim Kayıt Formu`nda belirtilmektedir. (Havale veya EFT‘den kaynaklanabilecek kesintiler hariç, net ödenmesi gereken tutarlar yukarıdaki gibidir.)

·         Eğitime başvuru, aşağıda bulunan kayıt formu doldurularak ODA‘ya 3 gün öncesine kadar faksla veya e-posta ile bilgi verilerek yapılır. 

·         Ödemeler eğitim tarihinden 3 gün öncesine kadar kayıt formunda yer alan hesaplara veya ODA‘ya gelerek elden yapılabilir. 

·         Yapılan ödemelere ait dekontun ODA‘ya fakslanması veya e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir. 

·         Kayıt iptal talebi, eğitim tarihinden 3 gün öncesine kadar faksla veya e-posta ile ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. Yapılan iptallerde ise yatırılan eğitim ücreti ancak başka bir eğitimde kullanılabilir.

 

Başvuru ve Kayıt için:


Tel: 0 312 418 28 26 - 0 312 418 28 46 - 0 312 418 28 47
E-Posta: merkez@gidamo.org.tr / gidamo@gidamo.org.tr 

 

Katılımcı Profili:


FSSC 22000 V5 Gıda Güvenliği Sistemi`ni, öğrenmek isteyenler, firmalarda uygulayan veya uygulamak isteyen kişiler ve öğrenciler. Katılımcıların HACCP kavramına ait bilgiye sahip olmaları beklenmektedir.

 

Eğitimin Yeri:


Gıda Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi 

(Meşrutiyet Mah. Karanfil-2 Sokak No:49/10 Kızılay- ANKARA)

 

FSSC 22000 V5 GIDA GÜVENLİĞİ SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMİ KAYIT FORMU

 

 

 
 
 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2019 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.