ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 44

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 47-2019/BÜLTEN NO:7_

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

29.11.2020 Günü Etkinlikleri

>ETKİNLİK İSTANBUL ŞUBESİ

19.11.2020

ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

Etkinliğin Tarihi:
28.11.2020 - 29.11.2020

Etkinliğin Yeri:
ONLİNE / ZOOM UYGULAMASI

Bağlantılar:
www.gidamo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=10249&tipi=17&sube=6

 

 
28 - 29 Kasım 2020 / Saat: 10.00 - 17.00
 

 

      TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi`nde 28 – 29 Kasım 2020 Cumartesi - Pazar günleri gerçekleştirilecek olan iki günlük "ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi" hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir. Tüm üyelerimizin bilgisine sunulur. 

       Katılımlarınızı bekleriz.  

ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme Eğitimi
28 - 29 Kasım 2020 Cumartesi - Pazar  
 10.00 / 17.00
İstanbul

 

EĞİTİMİN AMACI

Güvenli gıda üretimi konusunda temel prensipleri tanımlanmak, üretim aşamaları ve hammaddelerde olabilecek tehlikelerin (biyolojik, kimyasal ve fiziksel ) belirlenmesini ve risk analizini açıklamak ve uygulamalarla göstermek.  

Katılımcılara 22000:2018 revizyon detayları hakkında  bilgi aktarmaktır. 

 

EĞİTİMİN KONU BAŞLIKLARI 

1. ISO 22000 Standardının Tarihçesi 

2.Tanımlar Tarifler 

3. ISO 22000:2018 Revizyonu İle Birlikte Gelen Değişiklikler 

* Standart Maddelerinin Açıklanması Ve Uygulama Örnekleri  

4.      Kuruluşun bağlamı  

5.      Liderlik 

6.      Planlama 

7.      Destek 

8.      Operasyon 

9.      Performans değerlendirme 

10.      İyileştirme  

* Eğitimin Değerlendirmesi – Kapanış 

 

EĞİTMEN

Erhan ANBARCI  (Gıda Mühendisi-  Denetçi - Danışman)

Eğitimcinin Özgeçmişine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ 

 

EĞİTİM KATILIM KOŞULLARI  / BAŞVURU VE KAYIT İŞLEMLERİ
 
Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir. 


EĞİTİM BEDELİ 

Oda Üyesi Olmayan/Dış Katılımcı                          

450 TL./Kişi     

TMMOB (Oda) Asil Üyesi                                     

300 TL./Kişi 

Çalışmayan ve Öğrenci TMMOB ( Oda) Üyesi

120 TL./Kişi

  

NOT 1: Çalışmayan Üyeler E-Devlet Uygulaması Üzerinde Alacakları Barkotlu SGK Dökümü ve Dilekçe İle Çalışmadığını Belgelendirmeleri Gerekmektedir.  

Dilekçe Örneğine Ulaşmak İçin Tıklayınız 

NOT 2: Öğrenci Üyelerin Öğrenci Belgesi İletmeleri Gerekmektedir.  

 

Havale veya EFT‘den kaynaklanabilecek kesintiler hariç, net ödenmesi gereken tutarlar yukarıdaki gibidir.     

 

        * Eğitim başvurusu, aşağıda bulunan kayıt formu doldurularak ödeme dekontu ile birlikte Eğitim tarihinden 2 gün öncesine kadar (25 Kasım 2020 Çarşamba mesai bitimi) Oda`ya  faksla veya e-posta ile bilgi verilerek yapılır.   

       EĞİTİM KAYIT FORMUNA ULAŞMAK İÇİN  TIKLAYINIZ  


ÖDEME

Ödemeler eğitim tarihinden önce; aşağıdaki hesap numaralarına yapılabilir. Yapılan ödemelere ait dekontun Oda`ya fakslanması veya e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir.  
   

  Ödemeler TMMOB Gıda Mühendisleri Odası iktisadi İşletmesi adına

*  Türkiye İş Bankası Meşrutiyet Şubesindeki 4213-0977928 numaralı 
     (IBAN NO: TR860006400000142130977928) hesaba veya

*  08768763 numaralı posta çeki hesabına yapılabilir.   

 

KAYIT İPTALİ

Kayıt iptali eğitim tarihinden önce kadar faksla veya e-posta ile ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. Yapılan iptallerde ise yatırılan eğitim ücreti sadece başka bir eğitimde kullanılabilir.  

 

 EĞİTİM SAATLERİ 

 10.00 / 17.00 
 

 İRTİBAT-EĞİTİM YERİ

Yer                        : ONLİNE
Adres                   : ZOOM UYGULAMASI 
(Uygulama Bilgisayar veya Telefonunuza Eğitim Öncesi Yüklü Olmalıdır.)
Tel                         :
 0212 211 33 05 – 0530 152 05 82
Faks                      : 0212 211 33 06
İlgili Kişi              : Seher ÇETİN
e-posta                : 
istanbulegitim@gidamo. org.tr  (Eğitim Dekontunu ve Başvuru Formunu bu e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir.)

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası eğitime yeterli katılım olmaması durumunda ve gerekli bulunan diğer koşullarda, Eğitimi iptal etme ve tarihini değiştirme hakkını saklı tutar. Kontenjanımız sınırlıdır. 

 

Eğitime Katılım İçin Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Noktalar  

* Eğitim Başvuru Formu ve Ödeme dekontunu eğitim tarihinden 2 (iki) gün önce mutlaka ilgili e-posta veya fax numarasından şubeye iletilmesi gerekmektedir. ( Başvuru formu aşağıda ektedir. Ayrıca çalışmayan üyeler gerekli dilekçe (İmzalı olarak) ve barkodlu SGK dökümünü göndermeleri gerekmektedir.) 

* Eğitime yakın bir tarihe bırakılmış ödemelerde, ödeme yapmadan önce şubemizi arayıp kontenjan durumunu sormanızı önemle rica ederiz.

  

 Ekler 

* Eğitim Kayıt Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız 

* Çalışmayan Üye Dilekçe Örneğine Ulaşmak İçin Tıklayınız 

* Eğitimcinin Özgeçmişine Ulaşmak İçin Tıklayınız 

* Eğitim Afişine Ulaşmak İçin Tıklayınız 

 
 
 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2020 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.