ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

   ETKİNLİK GİRİŞ SAYFASIEtkinlik Giriş Sayfası

      Etkinlik İçeriği

»Bildiri Konuları

»Katılım Ücretleri

»Kongre Programı

»Kongre Takvimi

»Düzenleme Kurulu

»Bilimsel Danışma Kurulu

»Bildiri Gönderme

»Kongre Sonuç Bildirgesi

 

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 38-2017/7

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

GIDA MÜHENDİSLİĞİ 4. KONGRESİ

29.09.2005 - 01.10.2005(ANKARA)

Kayıt Yok

Genel Bilgier

KONGRENİN AMACI

Gıda sanayii ülkemizin en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olmasının yanında, hammaddeden tüketiciye kadarki süreçte sorunları çözüm bekleyen bir sektördür.Sorunların bir kısmını çözmek amacıyla hazırlanan 5179 Sayılı Yasanın kabulü ile gıda konusunda yeni bir dönem başlamıştır. Artıları ve eksileri ile halen tartışılmaya devam eden bu yasanın öngördüğü yönetmelikler de Bakanlık tarafından birer birer yayınlanıyor.

İçinde bulunduğumuz bu dinamik dönemde, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak bizim ve mesleğimizi temsil eden üyelerimizin üzerine düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Bu bilinçten hareketle, hem özel sektörle hem de kamu ile ilgili olarak gerekli çalışmaları yürütmek en önemli görevlerimiz arasında yer almaktadır.
 
Gıda konusunda tek yetkili kurum haline gelen Tarım ve Köyişleri Bakanlığı‘nın yeniden yapılandırılması dönemine rastlayan bu kongreyi yapmaktaki amacımız, sektördeki bilimsel ve teknolojik yeniliklerin yanı sıra yasal değişiklikleri de katılımcılara aktararak onları her konuda bilgilendirmektir. Gıda Mühendisliği 4. Kongresi kapsamında, gıda sektörü ile ilgili geniş kitleler bir araya getirilerek bilgi alışverişi ortamı yaratılacak; hem bilimsel ve teknolojik yenilikler hem de kamudaki gelişmeler masaya yatırılacaktır. Kongre süresince, bilimsel poster ve sözlü bildiri sunumları yanında, gıda sektörü ile ilgili güncel konuların tartışılacağı paneller düzenlenecektir.


 
 
 
  
 

 
 »9. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ
   12.11.2015 - 14.11.2015
   (İZMİR-SELÇUK)

 »8. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ
   07.11.2013 - 09.11.2013
   (ANKARA)

 »7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ
   24.11.2011 - 26.11.2011
   (ANKARA)

 »GIDA MÜHENDİSLİĞİ 6. KONGRESİ
   06.11.2009 - 08.11.2009
   (Grand Haber Otel Kemer/ANTALYA)

 »GIDA MÜHENDİSLİĞİ 5. KONGRESİ
   08.11.2007 - 10.11.2007
   (Sürmeli Otel – Ankara)

 »GIDA MÜHENDİSLİĞİ 4. KONGRESİ
   29.09.2005 - 01.10.2005
   (ANKARA)

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2017 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.