ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 44

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 47-2019/BÜLTEN NO:7_

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

"TÜRKİYE’DE MEYVE-SEBZE VE KONSERVE SANAYİSİNİN GENEL DURUMU" PANELİNE KATILDIK

    Yayına Giriş Tarihi: 06.11.2020  Güncellenme Zamanı: 06.11.2020 15:37:28  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

Güncellenme Zamanı: 06.11.2020 15:32:39

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Üzümcü, 5 Kasım 2020 tarihinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen "Türkiye`de Meyve-Sebze ve Konserve Sanayisinin Genel Durumu ve İlimizin Sektöre Katkısının Geçmişteki ve Günümüzdeki Durumu Paneli" ne panelist olarak katılırak "Gıda Sektöründe Çalışan Mühendis ve Teknikerlerin Sektöre Katkıları" başlıklı sunumu gerçekleştirdi. 



Panel programı;

 

15:00 - ÖĞR. GÖR. MESUT KAPLAN-PANEL YÖNETİCİSİ
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı

15:05 - DR. ÖĞR. ÜYESİ ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Gıda İşleme Bölüm Başkanı

"GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ TANITIMI"

15:15 - YAŞAR ÜZÜMCÜ
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı
"Gıda Sektöründe Çalışan Mühendis ve Teknikerlerin Sektöre Katkıları"

15:25 - PROF. DR. AZİZ EKŞİ
Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
"TÜRKİYE` DE MEYVE-SEBZE SEKTÖRÜ VE SEKTÖR SORUNLARINA GENEL BAKIŞ"

15:45 - ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİ AHMET ÖZMUMCU 
SİİD / SALKONDER (Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği) – İstanbul Genel Koordinatörü- Emekli Ziraat Mühendisi
"TÜRKİYE` DE KONSERVE İŞLEME TESİSLERİNİN GELİŞİM SÜRECİ VE BİLECİK` İN SEKTÖRE KATKISI"

16:05 - ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİ FERRUH ERDOVAN
Eski Bilkon Fabrika Müdürü-Emekli Ziraat Mühendisi
"BİLECİK İLİNDE MEYVE SEBZE SEKTÖRÜNÜN DURUMU; BİLKON (BİLECİK KONSERVE FABRİKASI) ÖNCESİ VE SONRASINDAKİ GELİŞMELERİN ETKİLERİ

16:25 - SORU VE DEĞERLENDİRMELER

16:45 - KAPANIŞ 

Okunma Sayısı: 103

Tüm Haberler »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2020 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.