ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 43

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 46-2019/BÜLTEN NO:6_

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

GIDA GÜVENLİĞİNDE AMBALAJIN ROLÜ SEMPOZYUMU

    Yayına Giriş Tarihi: 14.03.2011  Güncellenme Zamanı: 14.03.2011 13:50:04  Yayınlayan Birim: İZMİR ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 14.03.2011 13:49:25

Güvenli Gıda Günleri Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Gıda Güvenliğinde Ambalajın Rolü Sempozyumu’nun Gıda ve Ambalaj konulu ilk oturumunda Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Hülya YILMAZ Oturum Başkanı olarak görev alacak…

 

GÜVENLİ GIDA GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ -4

Gıda Güvenliğinde Ambalajın Rolü
Sempozyumu

21 Mart 2011
Bornova Belediyesi
Nikâh Sarayı

 KATILIM ÜCRETSİZDİR

Salon kapasitesi sınırlı olduğundan ön kayıt alınacaktır.
Ön kayıt için 18 Şubat 2011 tarihine kadar evreno@kalder.org adresine iletişim bilgileriniz ile (firma, ünvan, tel, cep tel, e posta) kayıt yaptırınız.

PROGRAM

 12.30 - 13.00      Kayıt ve İkram 

13.00 - 13.15       Açılış Konuşmaları

13.15 - 14.45       1. OTURUM - GIDA VE AMBALAJ

Oturum Başkanı
Hülya YILMAZ
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Ege Bölge Şubesi
Yönetim Kurulu Başkanı

Konuşmacılar
Hasan Salih ACAR
Fleksibıl Ambalaj Sanayicileri Derneği Genel Sekreter
Gıdaların Korunmasında Ambalajın Önemi

Yrd. Doç. Dr. Özlem ESMER
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda ve Ambalaj Etkileşimleri

Dr. Canan DOĞAN
TÜBİTAK Uzman Araştırmacı
Uygun Olmayan Ambalajın Gıdaya Etkileri

Hatice ULU
İzmir Tarım İl Müdürlüğü Gıda Denetçisi
Yasal Gereklilikler

14.45 - 15.15       ARA

15.15 - 17.00       2. OTURUM GÜVENLİ AMBALAJ VE HACCP UYGULAMALARI

Oturum Başkanı
Saadet ALTAYLAR
Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi

Konuşmacılar
Pelin İSPİR
Baran Ambalaj
Kalite ve İnsan Kaynakları Koordinatörü

Neslihan ÇAM AKDENİZ
Duran Doğan
Kalite Güvence Müdürü

Engin ALTUNKAYA
Polinas
Pazar Yöneticisi

Sempozyum Organizasyon Komitesi

  • Asuman Erdem Arkış / Gelişim 2000 Danışmanlık Eğitmen
  • Dr. Banu Barut / Bornova Belediyesi Çevre Koruma Müdürü
  • Ela Dalçam / Pastavilla Kalite Güvence Müdürü
  • Evren Özyılmaz/ KalDer İzmir Şubesi Etkinlik Sorumlusu
  • Kenan Keskinoğlu / KalDer İzmir Şubesi Genel Sekreter
  • Neşe Boztok / ARGEFAR Kalite Koordinatörü
  • Yüksel Soyubelli / Pınar Et Kalite Güvence Müdürü

Sorularınız için: 0.232.482 30 70 (PBX) no‘lu telefondan Evren ÖZYILMAZ‘ ı arayınız. evreno@kalder.org

Okunma Sayısı: 2188

İzmir Şube Kaynaklı Duyurular »
Tüm Duyurular »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2019 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.