ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 41

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 38-2017/7

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜR V. DR.NESLİHAN ALPER İLE GÖRÜŞTÜK

    Yayına Giriş Tarihi: 28.02.2017  Güncellenme Zamanı: 07.03.2017 17:19:19  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

Güncellenme Zamanı: 28.02.2017 18:39:22

Gıda ve Kontrol Genel Müdür V. Gıda Mühendisi Dr.Neslihan ALPER ile görüştük ve kendisine yeni görevinde başarı dileklerimizi ilettik. Görüşmeye Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf SONGÜL, Yönetim Kurulu 2.Başkanımız Yaşar ÜZÜMCÜ, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat ŞANLI ve Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Zeki TAYDAŞ katıldı.

Yapılan görüşmede; ülkemizde birçok ilde eğitim vermekte olan Gıda Mühendisliği Bölümlerinden mezun olan meslektaşlarımızın; başta gıda üretimi olmak üzere, gıda kontrol ve denetiminde yeterli yer edinmelerinin son derece işlevsel ve önemli olduğu, ülkemizde gıda denetiminde yaşanacak bir yetersizliğin sektörde haksız rekabete ve halk sağlığı sorunlarına yol açacağı aktarıldı.

Bu kapsamda, kamu denetim hizmetlerinin güçlendirilmesi ve bu konuda çalışan meslektaşlarımızın sayısını arttırmak üzere Bakanlık bünyesinde Gıda Mühendisleri için yeterli kadro açılması gerektiği ve Odamızın önerisi olan "Yetkilendirilmiş Gıda Danışmanlığı Sistemi"nin hayata geçirilmesinin gıda güvenliği, halk sağlığının korunması, kaynakların verimli kullanılması açısından önemli olduğu vurgulandı. Toplantıda ayrıca, 5996 Sayılı Kanun çerçevesinde istihdamı zorunlu personel çalıştırması gereken işyerleri ve bu unvanla çalışan meslektaşlarımızın takibi konusunda neler yapılabileceği konuşuldu ve mevzuat çalışmaları ile karşılıklı işbirliğine Gıda Mühendisleri Odası olarak her zaman hazır olduğumuz iletildi.

 

Güncellenme Zamanı: 28.02.2017 18:39:47

Okunma Sayısı: 300

Tüm Haberler »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2017 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.