ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 39-2017/8

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

BRC-FOOD 7. VERSİYON TEMEL BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ 02-03 ARALIK (CUMARTESİ / PAZAR) 2017

    Yayına Giriş Tarihi: 16.11.2017  Güncellenme Zamanı: 01.12.2017 15:18:30  Yayınlayan Birim: ADANA ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 16.11.2017 14:35:34

 

BRC-FOOD 7. VERSİYON TEMEL BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ
02-03 ARALIK (CUMARTESİ / PAZAR) 2017 -  ADANA

 Saat 10:00 / 16:00  

EĞİTİMİN HEDEFİ: GLOBAL STANDART FOOD SAFETY BRC –Food 7. Versiyon Standardının tarihçesini, kuruluş aşamalarını maddeleri ile açıklamak ve denetim protokolünü yeni versiyonla gelen son değişikliklerle açıklamak ile bazı örnek  uygulamalarla göstermek

 

EĞİTİMİN KAPSAMI: 

 

* Açılış ,tanışma

*Eğitimin amacı ve beklentilerimiz

*Güncel gıda güvenliği standartlarının oluşumu ve ortaya çıkma nedenleri nelerdir?

*BRC Nedir? Nasıl oluşmuştur?

*BRC Sisteminin Faydaları ve Kullanım Alanları.

*BRC 7 Farklar

*BRC 7 temel gereklilikleri nelerdir?

*BRC7 gerekliliklerin irdelenmesi;

  1. Üst Yönetimin Taahhüdü

  2. Gıda Güvenliği Planı – HACCP

  3. Gıda Güvenliği ve Kalite  Yönetim Sistemi

  4. İşletme standartları

  5. Ürün Kontrolü

  6. Proses Kontrol

  7. Personel

*Sektörel uygulama örnekleri

*BRC denetim protokolü

*Kapanış

 KATILIMCI PROFİLİ: BRC sisteminin kurulması, yönetilmesi, diğer kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemlerine entegre edilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak kişiler ile denetimlerde ve denetlenmelerde görev almak için temel bilgileri alarak sistem altında çalışacak üretim, teknik ve kalite ile gıda güvenliği yönetiminden sorumlu personel.

 
Eğitmen
Şule PAN / Gıda Mühendisi PAN (Gıda mühendisi/ISO 9001-ISO 22000- BRC7 Baş denetçisi/FSSC sistem danışmanı)

Eğitim Katılım Koşulları  / Başvuru ve Kayıt İşlemleri
Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir.  

Eğitim Bedeli
Eğitim Ücreti   : 350 TL./Kişi     
Oda Üyesi        : 250 TL./Kişi 


(Havale veya EFT‘den kaynaklanabilecek kesintiler hariç, net ödenmesi gereken tutarlar yukarıdaki gibidir.)


Eğitim ücretine, kahvaltı, öğle yemekleri, ara ikramlar, eğitim notları ve eğitim sonunda verilecek katılım belgesi dâhildir. 

 Eğitim başvurusu, aşağıda bulunan kayıt formu doldurularak ODA‘ya 3 gün öncesine kadar faksla veya e-posta ile bilgi verilerek yapılır.


 Ödeme
Ödemeler eğitim tarihinden önce; aşağıdaki hesap numaralarına yapılabilir. Yapılan ödemelere ait dekontun ODA‘ya fakslanması veya e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir.  

 Ödemeler TMMOB Gıda Mühendisleri Odası iktisadi İşletmesi adına 

Türkiye İş Bankası Meşrutiyet Şubesindeki 4213-0977928 numaralı 
(IBAN NO: TR860006400000142130977928) hesaba veya
 08768763 numaralı posta çeki hesabına yapılabilir.   

 Kayıt İptali
Kayıt iptali eğitim tarihinden 1 hafta öncesine kadar faksla veya e-posta ile ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. Yapılan iptallerde ise yatırılan eğitim ücreti sadece başka bir eğitimde kullanılabilir.   

  Eğitim Saatleri
  10:00 / 16:00 

  İrtibat-Eğitim Yeri
Yer          :
 TMMOB Gıda Mühendisleri Adana Şubesi Eğitim Salonu
Adres       : 
Cemalpaşa Mh. 63005 Sokak Karsal Apt. Kat:1 No:5
Tel & Fax : 0322 458 69 11 
Cep          : 0 530 501 56 80
e-posta : 
adanasube@gidamo.org.tr  

  •           TMMOB Gıda Mühendisleri Odası eğitime yeterli katılım olmaması durumunda, Eğitimi iptal etme ve tarihini değiştirme hakkını saklı tutar. 
    Kontenjanımız 25 kişi ile sınırlıdır.  

     

 

Dosyalar

KAYIT FORMU (40 KB) (23.11.2017 12:09:15)

PDF uzantılı Makale dosyalarını veya diğer Ek Dosyaları okuyabilmeniz için
Acrobat® Reader®'ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.
Acrobat® Reader® yüklemek için

Okunma Sayısı: 76

Adana Şube Kaynaklı GÜNDEM »
Tüm GÜNDEM »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2017 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.