ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 39-2017/8

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

EĞİTİM DAVETİ: FSSC 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

    Yayına Giriş Tarihi: 20.11.2017  Güncellenme Zamanı: 08.12.2017 08:51:55  Yayınlayan Birim: BURSA ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 20.11.2017 12:32:03

 

Değerli Üyemiz,


TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi olarak  02 - 03 Aralık 2017 tarihlerinde Cumartesi/Pazar günü iki günlük FSSC (Food Safety System Certification)22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ   düzenlenecektir. Eğitim programımız hakkında detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır. Eğitim programımıza katılımınızı bekleriz.  



Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.


Saygılarımızla.
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu
 

 

 

FSSC (Food Safety System Certification)

22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

02 - 03 Aralık 2017 (Cumartesi-Pazar) / BURSA

 EĞİTİM PROGRAMI 

 Eğitimin Amacı:
Güvenli gıda üretimi konusunda temel prensipleri tanımlanmak, üretim aşamaları ve hammaddelerde olabilecek tehlikelerin (biyolojik, kimyasal ve fiziksel ) belirlenmesini ve risk analizini açıklamak ve uygulamalarla göstermek. Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (ISO22000:2005 ) standardı hakkında bilgi vermek. 

 1. GÜN
* ISO22000-HACCP ilişkisi
* Tarihsel Gelişim
* FSSC 22000 standardında kullanılan terimler ve tanımlar
* Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ( Dokümantasyon ve kayıt tutma prosedürleri )
* Yönetimin sorumluluğu (politika, hedefler, iletişim, acil durumlara hazırlık, yönetimin gözden geçirmesi)
* Kaynak Yönetimi 
* Ön koşul programları 
* Grup çalışması
* Tehlike analizlerini gerçekleştirmenin birincil aşamaları 
* Grup çalışması /örnekler

 2. GÜN
* Tehlikelerin belirlenmesi
* Risk analizi
* Grup çalışması /örnekler
* Operasyonel ön gereksinim programlarının oluşturulması
* HACCP planının oluşturulması
* Grup çalışması/örnekler
* İzlenebilirlik Sistemi
* Uygunsuzlukların kontrolü 
* Sistemin geçerli kılınması, doğrulanması ve geliştirilmesi
* Grup çalışması

* Gıda Dolandırıcılığı ve Gıda Savunma 
* Sorular ve son değerlendirme


Eğitmen
Melek Seda KAVAS / Yüksek Gıda Mühendisi / Baş Denetçi / Danışman / A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı
Eğitimcinin Özgeçmişi ekte yer almaktadır.

 Eğitim Katılım Koşulları  / Başvuru ve Kayıt İşlemleri
Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir. 


Eğitim Bedeli
Dış Katılımcı                : 350 TL./Kişi     
Oda  Üyesi                   : 250 TL./Kişi 
Oda Öğrenci Üye         : 100 TL./Kişi   

Havale veya EFT‘den kaynaklanabilecek kesintiler hariç, net ödenmesi gereken tutarlar yukarıdaki gibidir.

          * Eğitim ücretine, kahvaltı, öğle yemekleri, ara ikramlar, eğitim notları ve eğitim sonunda verilecek katılım belgesi dâhildir. 

         *Eğitim sonunda katılımcılara "Katılım Belgesi" verilecektir.

          * Eğitim başvurusu, aşağıda bulunan kayıt formu doldurularak Eğitim tarihinden 3 gün öncesine kadar ODA‘ya  faksla veya e-posta ile bilgi verilerek yapılır.  

EĞİTİM KAYIT FORMU ekte yer almaktadır.

Ödeme
Ödemeler eğitim tarihinden önce; aşağıdaki hesap numaralarına yapılabilir. Yapılan ödemelere ait dekontun ODA‘ya fakslanması veya e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir.  
 

 Ödemeler TMMOB Gıda Mühendisleri Odası iktisadi İşletmesi adına
*  Türkiye İş Bankası Meşrutiyet Şubesindeki 4213-0977928 numaralı 
     (IBAN NO: TR860006400000142130977928) hesaba veya
*  08768763 numaralı posta çeki hesabına yapılabilir.  

 

Kayıt İptali

Kayıt iptali eğitim tarihinden 1 hafta öncesine kadar faksla veya e-posta ile ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. Yapılan iptallerde ise yatırılan eğitim ücreti sadece başka bir eğitimde kullanılabilir.   

Eğitim Saatleri

  09:30 / 17:00

 İrtibat-Eğitim Yeri

Yer           : TMMOB Gıda Mühendisleri Bursa Şubesi
Adres       : Odunluk Mah. Akademi Cad. BAOB Yerleşkesi Kat:3 Nilüfer-BURSA
Tel            : 0224 4534741 
Faks         : 0224 4534500

İlgili Kişi : Didem SALMAN
e-posta   : bursagmo@gmail.com

  ( Eğitim Dekontunu ve Başvuru Formunu bu e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir.)

 

·         TMMOB Gıda Mühendisleri Odası eğitime yeterli katılım olmaması durumunda ve gerekli bulunan diğer koşullarda, Eğitimi iptal etme ve tarihini değiştirme hakkını saklı tutar. Kontenjanımız 25  kişi ile sınırlıdır.

 

 

Dosyalar

(37 KB) (20.11.2017 12:30:13)

(39 KB) (20.11.2017 12:30:25)

PDF uzantılı Makale dosyalarını veya diğer Ek Dosyaları okuyabilmeniz için
Acrobat® Reader®'ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.
Acrobat® Reader® yüklemek için

Okunma Sayısı: 181

Bursa Şube Kaynaklı Duyurular »
Tüm Duyurular »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2017 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.