ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

   ŞUBE GİRİŞ SAYFASIŞube Giriş Sayfası

      Şube İçeriği

»Şube Tarihçesi

»Şube Yönetim Kurulu

»Şube Çalışanları

»Çalışma Programı

»Çalışma Raporu

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

 

 

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 41-2018/BÜLTEN NO:1_

Tüm Sayılar »

KONYA ŞUBE E-BÜLTEN
SAYI: 1

Tüm Sayılar »

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

MEMLEKET GAZETESİ - 05.02.2018

    Yayına Giriş Tarihi: 06.02.2018  Güncellenme Zamanı: 06.02.2018 12:05:12  Yayınlayan Birim: KONYA ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 06.02.2018 12:04:49

 

Gıda Mühendisleri`nde Hulusi Ada yeniden başkan

Ana Sayfa» YEREL GÜNDEM

05.02.2018 15:03

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi 7.Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerin ardından Mehmet Hulusi Ada, yeniden oda yönetim kurulu başkanı oldu.

Seçimlerin ardından 7. Dönem Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri şu şekilde oldu: " İbrahim Koç, Mehmet Çağlak, Memiş Özdemir, Nuran Erdem, Mahmut Hayali Atalay, Mehmet Taşkın oldular "Genel Kurul sonrası 7.Dönem Yönetim Kurulu olarak hedeflerini açıklayan Başkan Mehmet Hulusi Ada, "Toplumun bilinçli gıda tüketimi konusunda bilgilendirilmesi ve eğitimi için her türlü çalışmayı yapacağız. Amacımız, gıda sanayi ürünlerinin üretiminde kalite anlayışının gelişmesini sağlamak amacıyla her türlü girişimde bulunmak, bu amaçla yapılacak çalışmaları yönlendirmek ve tüketicilerin korunmasına yönelik her türlü girişimde bulunmaktır. Toplumun gıda güvencesini ve güvenli gıdaya erişmesini sağlamak üzere her türlü girişimde bulunmak, çalışma yapmak ve politikalara yön vermek, ülke, toplum ve üyelerin yararları doğrultusunda, yurdun kaynaklarının işletilmesini, üretim ve kalitesinin arttırılmasını sağlamak, gerekli inceleme ve araştırmaları yapmak ve önerilerde bulunmak, meslek, ülke ve üye çıkarlarını korumak için resmi makamlar ve özel kuruluşlarla işbirliği yapmaktır. Ferit Hepokur-Memleket

 

Dosyalar

(27 KB) (06.02.2018 12:01:09)

PDF uzantılı Makale dosyalarını veya diğer Ek Dosyaları okuyabilmeniz için
Acrobat® Reader®'ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.
Acrobat® Reader® yüklemek için

Okunma Sayısı: 26

Konya Şube Kaynaklı Görsel-İşitsel Basında Odamız »
Tüm Görsel-İşitsel Basında Odamız »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2018 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.