ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

   ŞUBE GİRİŞ SAYFASIŞube Giriş Sayfası

      Şube İçeriği

»Şube Tarihçesi

»Şube Yönetim Kurulu

»Şube Çalışanları

»Çalışma Programı

»Çalışma Raporu

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

 

 

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 42-2018/BÜLTEN NO:2_

Tüm Sayılar »

BURSA ŞUBE E-BÜLTEN
SAYI: 4

Tüm Sayılar »

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

SÖYLEŞİ: ``CATERING SEKTÖRÜ`` GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

    Yayına Giriş Tarihi: 01.03.2018  Güncellenme Zamanı: 12.04.2018 09:40:36  Yayınlayan Birim: BURSA ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 01.03.2018 15:31:11

Değerli Üyemiz, 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi olarak her ay gerçekleştirilen ‘‘Sektörel Söyleşiler‘‘ konulu etkinliğimiz, 27 Şubat 2018 tarihinde aynı sektördeki meslektaşlarımızı, sektör temsilcilerini, öğrencilerimizi ve tüketicileri bir araya getirerek karşılıklı bilgi alış verişi sağlamak amacıyla BAOB Yerleşkesi Toplantı Salonu‘nda hayata geçirildi.

Program ön sunumda, Şube Yönetim Kurulu Üyemiz ve Bursa İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlisi Ali Hakan DONDURAN, Hazır Yemek sektörü ile ilgili yasal mevzuatlar hakkında bilgilendirme yaptı.

Ardından sırasıyla, 
Limon Catering Genel Müdür Yardımcısı Sadettin KABAKÇI,
Sofra Yemek Üretim Hizmetleri Bursa Mutfak Direktörü Özkan VATANSEVER,
Kayra Yemek Genel Müdür Yardımcısı Serkan DURMUŞ,
catering sektöründeki planlamadan, hammadde alımına, üretimden, kalite kontrole, hijyen uygulamalarına kadar pek çok önemli bilgilendirmelerde bulundular.

Katılımları ile bizleri onurlandıran kıymetli konuşmacılarımıza ve tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ederiz.

 

Saygılarımızla.

Okunma Sayısı: 82

Bursa Şube Kaynaklı Haberler »
Tüm Haberler »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2018 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.