ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 42-2018/BÜLTEN NO:2_

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

TEŞEKKÜR

    Yayına Giriş Tarihi: 27.03.2018  Güncellenme Zamanı: 27.03.2018 10:36:30  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

Güncellenme Zamanı: 27.03.2018 09:56:29

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası‘nın değerli üyeleri,

Ocak ayı ile şubelerimizden başlayan Genel Kurul sürecimizi, 17-18 Mart 2018 tarihlerinde Başkent Öğretmenevinde gerçekleştirdiğimiz 12. Olağan Genel Kurulumuz ve organ seçimlerimizle başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. 

TMMOB ve bağlı odaları için demokrasi şöleni olarak adlandırılan oda genel kurul süreçlerine katkı koyan tüm üyelerimize, temsilcilik kurullarımıza, şube yönetim kurullarımıza, oda denetleme ve onur kurullarımızda görev yapan arkadaşlarımıza, öğrenci üyelerimiz ile oda çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Meslek sorunlarının ülke sorunlarından ayrı olamayacağı düşüncesi ile ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte, oda organlarında görev almış tüm meslektaşlarımızı büyük sorumluluklar beklemektedir. Mesleki ve toplumsal bu sorumluluğun üstesinden gelebilmek için her zamankinden daha çok birlik ve dayanışma içinde olmaya ihtiyaç duyulduğu bir gerçektir. En küçük birimimizden en büyük ve örgütlü yapılarımıza kadar (öğrenci üyesi, üyesi) ve yöneticisiyle önümüzdeki iki yıl boyunca odamızı daha görünür, bilinir ve duyulur kılmak için meslek, meslektaş ve toplum yararına ne varsa yapmak hepimizin asli görevi olacaktır.

Kongre, sempozyum, kurultay, çalıştay, panel, söyleşi, yaz eğitim kampları, dergi, bülten, broşür, sürekli ve süreli yayınlarla, web sitesi ve sosyal medya aracılığıyla, eğitim, seminerler ve basın açıklamalarıyla üyeye temas edilerek örgütlü yapımızı büyütmek ve yarınlara hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğu olacaktır.

Gıda güvencesi, gıda güvenliği, gıda egemenliği ve halk sağlığı anlamında gıdanın olduğu her yerde Gıda Mühendisinin olması zorunluluğunu konunun muhatabı olan herkesle ilkeli işbirlikleri yaparak sağlamak mücadelemizin temel taşlarından birini oluşturacaktır.

Kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşu kimliğimizden kaynaklanan kamusal denetim görevimizi elimizden almaya çalışan girişimlere, meslek alanlarımızla ilgili yasal mevzuat çerçevesinde yapılan ya da yapılmak istenen değişikliklerle meslek alanlarımızın daraltılmaya çalışılmasına, kamu sağlığını tehlikeye atacak olan her türlü müdahaleye karşı mücadele etmek önümüzdeki sürecin yol haritası olacaktır. Bu bilinçle dost ve kardeş meslek odalarımızla aynı mücadele hattında olmak bizleri güçlü kılacaktır.

Bu mücadele hattının örülmesinde katkısını ve emeğini esirgemeyecek tüm meslektaşlarımızla birlikte azalarak değil çoğalarak, ayrışarak değil birleşerek, mücadelemizi daha da güçlenerek sürdüreceğimiz yeni dönemin; ülkemize, odamıza ve üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası
12. Dönem Yönetim Kurulu

 

Okunma Sayısı: 181

Tüm GÜNDEM »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2018 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.