ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 43

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 45-2018/BÜLTEN NO:5_

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

FARKINDALIK ARTIRMA ÇALIŞTAYI’NA KATILDIK

    Yayına Giriş Tarihi: 06.03.2019  Güncellenme Zamanı: 06.03.2019 11:39:47  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

 

FARKINDALIK ARTIRMA ÇALIŞTAYI`NA KATILDIK

"Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SKH)`nin Uyumlaştırılmasında ve Uygulanmasında Tarım ve Orman Bakanlığı`na Destek Projesi" kapsamında, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) işbirliğinde 5-8 Mart 2019 tarihleri arasında Ankara‘da gerçekleştirilecek olan  "Farkındalık Artırma ve Kapasite Geliştirme Çalıştayları" etkinliğine Odamız temsilcileri de katılıyor.

Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Zeki Taydaş, 5 Mart 2019 tarihinde yapılan "Farkındalık Artırma Çalıştayı"na katıldı. Başkanımız konuşmasında, sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik olarak duyarlılığı artırmak ve bu hedeflerin uygulanması ve izlenmesiyle ilgili farkındalık yaratmak için yürütülen proje kapsamında yapılan çalıştayların tüm taraflara faydalı olması dileğini iletti. Başkanımız çalıştayda ele alınan "Açlığa Son", "Sorumlu Tüketim ve Üretim", "İklim Eylemi" gibi bazı sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi için kamu kurumu niteliğindeki bir meslek kuruluşu olan TMMOB Gıda Mühendisleri Odası`nın bu gibi toplantıların katılımcısı ve ortağı olmasının önemini ve gerekliliğinin altını çizerek, yapılacak tüm çalışmalarda ve mevzuat düzenlemelerinde Odamızın işbirliğine her zaman açık olduğunu vurguladı. Ayrıca, halk sağlığının korunması ve gıda güvenliğinin sağlanması açısından öncelikle ülkemizde, meslektaşlarımızın özel sektör ve kamuda varlığı ve etkinliğinin önünün açılması yönünde adımlar atılması gerektiğini aktararak 8 Mart 2019 tarihine kadar düzenlenmeye devam edilecek olan "Teknik Kapasite Geliştirme Eğitimleri"ne Odamızın temsilcilerinin katılmaya, görüş ve önerilerini paylaşmaya devam edeceklerini bildirdi.

Okunma Sayısı: 55

Tüm Haberler »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2019 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.