ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 43

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 45-2018/BÜLTEN NO:5_

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

1.ULUSLARARASI GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ`NİN HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYORUZ

    Yayına Giriş Tarihi: 08.04.2019  Güncellenme Zamanı: 15.04.2019 11:23:56  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

Güncellenme Zamanı: 15.04.2019 11:02:48

 

1.Uluslararası Gıda Mühendisliği Kongresi‘ne yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla, 2. hazırlık toplantısı 6 Nisan 2019 tarihinde Odamız Genel Merkezi‘nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Kemal Zeki Taydaş, Dilek Akan, Murat Şanlı, Yaşar Üzümcü, Tufan Gündüzalp, İncigül Sağdıç Tataroğlu, Yusuf Songül, Atakan Günay, Kıvılcım Mogol Coşkun, Sinan Kaplan, Prof.Dr.Hamit Köksel, Prof.Dr.Serpil Şahin, ve Doç.Dr. Deniz Çekmecelioğlu katıldılar.

Odamız tarafından iki yılda bir düzenlenen Gıda Mühendisliği Kongresi`ni, Yönetim Kurulumuzca alınan kararla uluslararası kongreye dönüştürdük. 1.Uluslararası / 11.Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi`ni bu yıl 7-8-9 Kasım 2019 tarihlerinde Antalya`da Aska Lara Resort & SPA`da gerçekleştirileceğiz.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak gıda sektörü ile ilgili ulusal ve uluslararası tüm kurum ve kuruluşların bir araya getirilerek gıdalara ilişkin güncel sorunlar ve bilimsel gelişmelerin tartışılmasını amaçlayarak düzenlediğimiz Kongremize aşağıda yer alan bildiri konularında hazırlayacağınız bildiri özetlerinizi 3 Haziran 2019 tarihine kadar Kongre web sayfasında yer alan " Bildiri Özeti / Bilimsel Konular" bölümünden göndermenizi bekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi için Kongre web sayfasını (www.foodengcongress.org/tr / www.foodengcongress.org/en) ziyaret ediniz.
 
Kongre Konuları

• Gıda Kimyası ve Teknolojisi
• Gıda Mikrobiyolojisi ve Biyoteknolojisi
• Gıda Güvenliği ve Güvencesi
• Gıda ve Sağlık
• Gıda ve Gastronomi
• Fonksiyonel Gıdalar
• Gıda ve Sürdürülebilirlik
• Gıda Hukuku ve Mevzuatı
• Gıda Ekonomisi
• Gıda Etiği
• Gıda İsrafı ve Atık

Katılımınız, Kongremizi zenginleştirecek ve güç katacaktır.

 

Güncellenme Zamanı: 15.04.2019 11:01:57
Güncellenme Zamanı: 15.04.2019 11:02:10
Güncellenme Zamanı: 15.04.2019 11:02:27

Okunma Sayısı: 75

Tüm Haberler »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2019 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.