ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 43

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 45-2018/BÜLTEN NO:5_

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

1.ULUSLARARASI / 11.ULUSAL GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ DUYURUSU

    Yayına Giriş Tarihi: 16.05.2019  Güncellenme Zamanı: 16.05.2019 13:47:11  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

Güncellenme Zamanı: 16.05.2019 13:45:42

1st International / 11th National Food Engineering Congress Announcement

 


Değerli Meslektaşımız,

Odamız tarafından iki yılda bir düzenlenen Gıda Mühendisliği Kongresi`ni, Yönetim Kurulumuzca alınan kararla uluslararası kongreye dönüştürdük. 1.Uluslararası / 11.Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi`ni bu yıl 7-8-9 Kasım 2019 tarihlerinde Antalya`da Aska Lara Resort & SPA`da gerçekleştireceğiz.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak gıda sektörü ile ilgili ulusal ve uluslararası tüm kurum ve kuruluşların bir araya getirilerek gıdalara ilişkin güncel sorunlar ve bilimsel gelişmelerin tartışılmasını amaçlayarak düzenlediğimiz Kongremize aşağıda yer alan bildiri konularında hazırlayacağınız bildiri özetlerinizi 3 Haziran 2019 tarihine kadar Kongre web sayfasında yer alan " Bildiri Özeti / Bilimsel Konular" bölümünden göndermenizi bekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi için Kongre web sayfasını (www.foodengcongress.org) ziyaret ediniz.

Kongre Konuları
• Gıda Kimyası ve Teknolojisi
• Gıda Mikrobiyolojisi ve Biyoteknolojisi
• Gıda Güvenliği ve Güvencesi
• Gıda ve Sağlık
• Gıda ve Gastronomi
• Fonksiyonel Gıdalar
• Gıda ve Sürdürülebilirlik
• Gıda Hukuku ve Mevzuatı
• Gıda Ekonomisi
• Gıda Etiği
• Gıda İsrafı ve Atık

Katılımınız, Kongremizi zenginleştirecek ve güç katacaktır.

Kemal Zeki Taydaş
Kongre Başkanı

...............

Dear Colleagues,

As you know Chamber of Food Engineers has been organizing The Food Engineering Congress regularly since 1992. With the great experience and knowledge gained over the years we have decided transform it ınto an international congress. Hence we are organizing the 1st International / 11th National Food Engineering Congress on November 7-9, 2019 in Antalya. (www.foodengcongress.org/en)

Covering many issues from production to consumption, the Congress will be a leading scientific event in the field of Food Engineering and will bring together stakeholders from around the world. The focus of this international congress will be new technologies in the fields of food processing and preservation, biotechnology, nanotechnology, Industry 4.0, food economy and a wide range of technological and scientific issues will be addressed.

The impact of food engineering in the daily life of people is felt in an ever-increasing way. Innovative ideas are expected to emerge in food engineering as a result of continuous development in the fields such as food science and technology, microbiology, biotechnology, food safety and security and functional foods. Within this context, the Food Engineering Congress series present an ideal platform for fruitful exchange of ideas which is crucial for scientific and industrial advancements.

More than 500 national and international participants are expected, including invited speakers, researchers, entrepreneurs, private sector representatives, post-doctoral scientists, and students. The congress will include invited talks, oral and poster presentation. The abstracts may be submitted online through the web site of the congress.

It is our pleasure to invite you to attend the congress in which all aspect of food engineering and food industry will be discussed. We would like to thank you in advance for your valuable participation and contribution.

With its beautiful autumn weather, Antalya is ready to host you with many opportunities to experience the cultural and historical beauties of the Mediterranean coast. We look forward to meeting you in Antalya in November 2019.

With best regards,

Kemal Zeki Taydaş
Congress Chair

 

 

Dosyalar

(227 KB) (16.05.2019 13:46:01)

PDF uzantılı Makale dosyalarını veya diğer Ek Dosyaları okuyabilmeniz için
Acrobat® Reader®'ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.
Acrobat® Reader® yüklemek için

Okunma Sayısı: 26

Tüm GÜNDEM »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2019 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.