ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 43

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 46-2019/BÜLTEN NO:6_

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

HA ET HA TOZ - HÜRRİYET

    Yayına Giriş Tarihi: 17.10.2019  Güncellenme Zamanı: 17.10.2019 11:41:44  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

 
Türkiye`de üretilen bir dana sucukta domuz eti olduğunun açıklanması vatandaşı endişeye düşürdü. Türkiye`de domuz eti kullanımı yasak. Maliyeti düşürmek isteyen bazı üreticilerin ise istenilen protein miktarına ulaşmak için ürüne et yerine yasak olmasına rağmen yurtdışından ithal edilen ‘protein tozları`nı karıştırdığı, bu tozların bazılarının da domuz etinden elde edildiği ileri sürüldü.

 

Haber metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Bağlantılar: 
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/ha-et-ha-toz-41351444
 

Okunma Sayısı: 15

Tüm Yazılı Basında Odamız »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2019 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.