ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

   ŞUBE GİRİŞ SAYFASIŞube Giriş Sayfası

      Şube İçeriği

»Şube Tarihçesi

»Şube Yönetim Kurulu

»Şube Çalışanları

»Çalışma Programı

»Çalışma Raporu

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

 

 

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 43

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 47-2019/BÜLTEN NO:7_

Tüm Sayılar »

İSTANBUL ŞUBE E-BÜLTEN
SAYI: 98

Tüm Sayılar »

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI / SEMİNER DUYURUSU

    Yayına Giriş Tarihi: 25.02.2020  Güncellenme Zamanı: 25.02.2020 11:40:37  Yayınlayan Birim: İSTANBUL ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 25.02.2020 11:24:07

        TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde, 29 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 14.00`da, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan "EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI" seminerimiz hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz.  

 

Ekşi Maya Teknikleri ve Ekmek Yapımı Semineri Konu Başlıkları: 

  • Buğdayın Anatomisi

  • Buğdayın Ekmeğe Yolculuğu

  • Fermentasyonun Şematize Edilerek Anlatılması

  • Nişasta Ve Fermentasyon

  • Gluten Nedir? Dost Mudur Düşman Mıdır?

  • Ekşi Mayaya Giriş

  • Ekşi Maya Nasıl Beslenmelidir? Uzun Yıllar Nasıl Yaşatılır?

  • Ekşi Mayanın Gizli Kahramanları; Mikroorganizmalar

  • Ekşi Maya Başlatma Akım Şeması (Besleme Sıklıkları Ve Şekilleri)

  • Ekmek Yapımına Giriş 

    • Ekmek Hamuru Hazırlama

    • Ekmek Hamurunda Isı Dengesi

    • Kademeli Fermentasyon Adımları

  • Ekmek Hamuruna Şekil Verme

  • Ekmeğe Jilet Atma Ve Jiletle Dekor Verme

  • Buhar Verme Teknikleri

  • Pişirme Teknikleri

 

Konuşmacı:  Serda ÇOLAK / Gıda Yüksek Mühendisi 

Özgeçmişine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ 

 

EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI SEMİNERİ

 

Tarih                     : 29 Şubat 2020 Cumartesi 
Saat                      : 14.00 – 17.00 Arası
Yer                        : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi – Eğitim Salonu
Adres                    : Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No: 14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli /İstanbul
Telefon                 : (0212) 211 33 05

Seminerimiz Kontenjan ile Sınırlıdır. Seminere katılmak isteyenlerin (0212) 211 33 05 numaralı telefondan isim  yazdırması gerekmektedir.  
 

Not: Seminerimiz kontenjanla sınırlı olduğundan, daha önceki seminerlerimize katılmak için isim yazdırmış ve geri bildirim yapmaksızın mazeretsiz katılım göstermeyerek kontenjan dolduran ve bundan ötürü diğer meslektaşlarının katılımını engelleyen kişilerin ismi yedek olarak alınacaktır.

Okunma Sayısı: 167

İstanbul Şube Kaynaklı Duyurular »
Tüm Duyurular »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2020 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.