ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

   ŞUBE GİRİŞ SAYFASIŞube Giriş Sayfası

      Şube İçeriği

»Şube Tarihçesi

»Şube Yönetim Kurulu

»Şube Çalışanları

»Çalışma Programı

»Çalışma Raporu

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

 

 

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 43

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 47-2019/BÜLTEN NO:7_

Tüm Sayılar »

İSTANBUL ŞUBE E-BÜLTEN
SAYI: 92

Tüm Sayılar »

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

3. GIDA VE BESLENME BİENALİNE KATILDIK

    Yayına Giriş Tarihi: 16.03.2020  Güncellenme Zamanı: 16.03.2020 14:06:59  Yayınlayan Birim: İSTANBUL ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 16.03.2020 14:02:42

TMMOB Gıda Mühendisleri İstanbul Şubesini temsilen Fuar ve Tanıtım Komisyonu Başkanımız İpek Ayşe ÇETİN ve Şube Müdürümüz  Osman RIFAT YILMAZ, 12-13 Mart 2020 tarihlerinde Gıda Aydınlatma Platformu (GAP) tarafından "Gelecek Gelmeden" temasıyla düzenlenen ve çok sayıda akademisyen, gıda, beslenme ve sağlık alanında çalışan yerli yabancı uzmanlar ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği "3. Gıda ve Beslenme Bienali"ne katılım gösterdi.

Bienalin açılışında konuşan Platform Başkanı Prof. Dr. Funda ELMACIOĞLU, gıda ve beslenme konusundaki bilgi kirliliğinin, çağımızın en önemli sorunlarından birisi olduğunu söyledi. Bununla birlikte, dünyamızdaki iklim değişikliğinin geri dönülemez bir noktaya doğru yaklaştığını ifade etti.

Bienal sonunda; sürdürülebilir bir gelecek oluşturmak, gıda güvenliğinin sağlanması, mevcut bilgilerin gelişen teknoloji ve bilimin ışığında güncelleniyor olması, gıda ile ilgili doğruların uzmanları tarafından kamuoyu ile paylaşılmasının gerekliliğinden bahsedilmiştir.

Güncellenme Zamanı: 16.03.2020 14:02:57
Güncellenme Zamanı: 16.03.2020 14:04:04
Güncellenme Zamanı: 16.03.2020 14:03:09
Güncellenme Zamanı: 16.03.2020 14:03:24
Güncellenme Zamanı: 16.03.2020 14:03:34

Okunma Sayısı: 29

İstanbul Şube Kaynaklı Haberler »
Tüm Haberler »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2020 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.