ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

   ŞUBE GİRİŞ SAYFASIŞube Giriş Sayfası

      Şube İçeriği

»Şube Tarihçesi

»Şube Yönetim Kurulu

»Şube Çalışanları

»Çalışma Programı

»Çalışma Raporu

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

 

 

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 44

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 47-2019/BÜLTEN NO:7_

Tüm Sayılar »

BURSA ŞUBE E-BÜLTEN
SAYI: 4

Tüm Sayılar »

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

TEŞEKKÜRLER FAO.. TEŞEKKÜRLER WHO..

    Yayına Giriş Tarihi: 16.06.2020  Güncellenme Zamanı: 23.09.2020 09:58:58  Yayınlayan Birim: BURSA ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 16.06.2020 11:41:10

 

TEŞEKKÜRLER FAO..

TEŞEKKÜRLER WHO..

  


BM‘nin güvenli gıda tüketiminin herkesin hakkı olduğunun altını çizmek üzere ilan ettiği 7 Haziran Dünya Gıda Güvenliği Günü, bu yıl ikinci kez kutlandı. Yaşamın her evresinde özellikle de salgın günlerinde gıdaya erişim kadar, GIDA GÜVENLİĞİ‘de çok önemlidir.

 ‘‘Gıda Güvenliği Herkesin Sorumluluğudur‘‘ teması çerçevesinde meslektaşlarımızı ve halkımızı uzman kişiler ile buluşturmak ve bilgilendirmek amacıyla 07 Haziran Pazar günü düzenlemiş olduğumuz Özel Canlı Yayın Panelimiz;

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ)Türkiye Ofisi Ulusal Uzmanı Sayın Dr Melda KEÇİK,

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanı Sayın Selman AYAZ,

7.Uluslararası Gıda Güvenliği Koordinatörü, Gıda Güvenliği Derneği Danışma Kurulu Üyesi Sayın R.Petek ATAMAN,

BTSO Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Sayın Murat BAYİZİT,

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kırmızı Et Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ergün KILIÇ ‘ın katılımları ve

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Sayın Serkan DURMUŞ‘un moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

 

Panelimiz FAO & WHO ‘nun resmi internet sayfasında yayınlanmıştır.

Odamız, Şubemiz ve Mesleğimiz için gurur verici bir adım ve haberdir.

Bu sebeple FAO & WHO‘ne TEŞEKKÜRLERİMİZLE...

 

Habere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/news-and-events/news-details/en/c/1293335/

 

Güncellenme Zamanı: 16.06.2020 11:41:33
Güncellenme Zamanı: 16.06.2020 11:42:11

Okunma Sayısı: 14

Bursa Şube Kaynaklı Haberler »
Tüm Haberler »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2020 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.