ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 41-2018/BÜLTEN NO:1_

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

TÜRK GIDA KODEKSİ DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA TEBLİĞ (NO: 2006/24)

7 Temmuz 2006 CUMA

Resmî Gazete

Sayı : 26221

TEBLİĞ

Tarım ve Köyişleri Bakanlığından:

TÜRK GIDA KODEKSİ DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEBLİĞİNDE

DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA TEBLİĞ

(TEBLİĞ NO: 2006/24)

             MADDE 1 – 16/3/2005 tarihli ve 25757 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Türk Gıda Kodeksi- Distile Alkollü İçkiler Tebliği'ne aşağıdaki hükümler EK-3 olarak ilave edilmiştir.

 

"                                                               EK – 3

                                           TARIMSAL ETİL ALKOL HAMMADDELERİ

             Tarımsal Etil Alkol Hammaddeleri aşağıda sıralanmıştır.

             a) Yenilebilen meyveler, meyve kısımları,

             b) Yenilebilen sebzeler, sebze kısımları,

             c) Tahıllar,

             ç) Değirmencilik ürünleri, malt, nişasta, inulin,

             d) Şeker pancarı, şeker kamışı,

             e) Diğer şekerler, şeker şurupları, karamel, bal,

             f) Melaslar (rengi giderilmiş veya giderilmemiş),

             g) Aromalandırılmış veya renklendirilmiş şekerler, şuruplar, melaslar  (şeker içeren meyve suları hariç)

             ğ) Üzüm şırası (fermentasyonu devam eden veya fermentasyonu alkol ilavesiyle durdurulmuş)

             h) Taze üzüm şarabı,

             ı) Diğer fermente içkiler.                                                                                                      "

             MADDE 2 – Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

             MADDE 3 – Bu Tebliğ hükümlerini Tarım ve Köyişleri Bakanı yürütür.

 

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2018 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.