ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 38-2017/7

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ

      Sayı: 10 EYLÜL / 2001

 
 
 

İçindekiler

 

Önsöz - İçindekiler

(1689 KB)

 

Odada Gündem

(2060 KB)

 

Türkiye Et ve Süt Sanayii

(1491 KB)

 

Avrupa Topluluğu Süt ve Süt Ürünleri Politikası

(2970 KB)

 

Beyaz Gelecek İçin Turuncu Süt

(2235 KB)

 

Süt Ürünleri Endüstrisinde Starter Kültür

(4926 KB)

 

Otlu Peynir Adı Altında Üretilen Peynirler Üzerinde Bir Araştırma

Hayri COŞKUN, Bülent ÖZTÜRK

(3690 KB)

 

Yurtdışında Üretilen Fermente Süt İçecekleri

(3859 KB)

 

Yağ Tüketimi ve Sağlık

(3665 KB)

 

Kitap Köşesi

(760 KB)

 

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2017 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.