ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 38-2017/7

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ

      Sayı: 15 EYLÜL / 2003

 
 
 

İçindekiler

 

Önsöz - İçindekiler

(152 KB)

 

Odada Gündem

(3781 KB)

 

Gıda Hizmetlerinde Yetkinin Tarım ve Köyişleri Bakanlığına Devredilmesi ve Bu Doğrultuda 560 Sayılı KHK’nın Yeniden Düzenlenerek Gıda Kanununa Dönüştürülmesi Çalışmaları

Ahmet ÖLMEZ

(342 KB)

 

Beslenme ve Gıda Alanlarında Eğitim ve İşgücü Yetiştirme Projesi

(64 KB)

 

Şarap Üretimindeki Alkol Fermentasyonunda Görülen Duraklamalar(*)

Prof. Dr. Selma GÜVEN

(668 KB)

 

Gıdalarda Diyet Lifinin Önemi

Gıda Yük. Müh. Hande Selen BURDURLU, Doç. Dr. Feryal KARADENİZ

(210 KB)

 

Peynir Suyu ve Peynir Suyu Proteinlerinin Gıda, Kozmetik ve Tıp Alanlarında Kullanımı

Zafer ALPKENT, Asuman GÖNCÜ

(142 KB)

 

Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillus Flavus Üzerine Antifungal Etkisi(*)

Zerrin ERGİNKAYA, Mehmet GÜVEN, Canan KAVAS, Işıl VAR, Bülent KABAK, O. Berkay KARACA

(1257 KB)

 

İzotiyosiyanatlar ve İnsan Beslenmesindeki Önemi

Pelin Onsekizoğlu, Prof. Dr. Jale Acar

(617 KB)

 

Kitap Köşesi

Doç. Dr. Aydın Öztan

(1338 KB)

 

2-4 Ekim'de Ankara'da Buluşuyoruz!

(591 KB)

 

HACCP ve ISO-9000 2000 Versiyonu Eğitim Semineri Katılım Koşulları

(131 KB)

 

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2017 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.