ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 38-2017/7

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ

      Sayı: 20 HAZİRAN 2005

 
 
 

İçindekiler

 

Önsöz - İçindekiler

(156 KB)

 

Odada Gündem

(562 KB)

 

Enerji İçecekleri Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ İlgili Kurum ve Kuruluşların Görüşü Alınmadan Yayımlandı

(64 KB)

 

Gıdada Dış Ticaret Sancısı

R. Petek ATAMAN

(23 KB)

 

Sahte Rakı Değil, Kuralsız Piyasa Can Alıyor!

R. Petek ATAMAN, Ereli ZBOZKURT, Gökhan GÜNAYDIN

(33 KB)

 

I. Ulusal Tarım-Ormancılık-Gıda ve Çevre Kurultayı

(24 KB)

 

Türkiye'de Gıda Mühendisliği Eğitimi Çalıştayı-2

(99 KB)

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Öğrenci Temsilcilikleri

(147 KB)

 

21 Mayıs Dünya Süt Günü Kutlu Olsun...

(405 KB)

 

Dünyada ve Türkiye'de Yeniden Yapılanan Gıda Otoritesi

Dr. Bediha DEMİRÖZÜ

(66 KB)

 

Bal Kaosu

(25 KB)

 

Balda Duyusal Analiz

Sibel SİLİCİ

(57 KB)

 

Farklı Proses Uygulamaları ve Dolgu Maddesi Kullanımının Ceviz Şekeri Bileşimine Etkisi

Emre BAKKALBASI, Nevzat ARTIK

(100 KB)

 

Beta Karoten Oksidasyonuna Sıcaklık, Işık, Süre ve Gallik Asitin Etkisi

Ender Sinan POYRAZOĞLU, Sedat VELİOĞLU

(70 KB)

 

Kolesterole Karşı Yeni Silahımız: Bitki Sterolleri

Jale ATES, Prof. Dr. Sedat VELİOĞLU

(56 KB)

 

Aflatoxin Biyosentezi ve Bu Sentezin Fenolik Maddeler ve Essansiyel Yağlar Tarafından Engellenmesi

Yrd. Doç. Dr. Cavit BİRCAN

(89 KB)

 

Geleneksel Lezzetler

Asya ÇETİNKAYA, Mehmet ELMALI, Gencehan KARADAĞOĞLU, Hilmi YAMAN

(40 KB)

 

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2017 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.