ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 38-2017/7

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ

      Sayı: 31 YIL:14

 
 
 

İçindekiler

 

 

Künye

(1607 KB)

 

Künye- Şube ve Temsilcilikler

(1835 KB)

 

Gıda Mühendisliği Dergisi Yayın Koşulları ve Bilimsel Yayın Kurulu

(2386 KB)

 

Önsöz

(1809 KB)

 

Odada Gündem

(9701 KB)

 

Genel Kurul Haberi

(3134 KB)

 

Yönetimden

(2833 KB)

 

Unda Zehir Var İddiası - Basın Açıklaması

(2273 KB)

 

Gıda işletmelerinde Mühendis Yoksa, Halk Sağlığı Tehdit Altındadır!..

(2972 KB)

 

Et İthalatı Çözüm Değildir... - Basın Açıklaması

(2148 KB)

 

Sağlıklı Toplum İçin Başta Süt Olmak Üzere... - Basın Açıklaması

(2026 KB)

 

İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı ve Filistin Halkına...- Basın Açıklaması

(1681 KB)

 

Halk Sağlığı Tehdit Altında, İşsizlik Artıyor - Basın Açıklaması

(3003 KB)

 

Hayvancılığımız ve Tüketici Sağlığı İthalat Kıskacında-Basın Açıklaması

(2631 KB)

 

Küçük ve Orta Boy Gıda İşletmeleri ve Gıda Güvenliği-Makale

Dr. Bediha DEMİRÖZÜ

(6704 KB)

 

Tepsili Bir Kurutucuda Yeşil Zeytin Kurutulmasının Ekserji Analizi-Bilimsel Makale

Neslihan KOÇAK, Arif HEPBAŞLI

(4393 KB)

 

Türk Tahin Helvalarında Saponin Miktarının HPLC ile Belirlenmesi-Bilimsel Makale

Prof.Dr. Nevzat ARTIK, Dr. Aybüke E. CEYHUN SEZGİN

(6324 KB)

 

Tatlandırıcı Olarak Siklamik Asit ve Tuzları - Makale

Dr. Bediha DEMİRÖZÜ

(4488 KB)

 

Kahramanmaraş İlinde Üretilen Simgesel Bir Ürün: Sumak Ekşisi-Geleneksel Lezzetler

Gülgün Yıldız TİRYAKİ

(7273 KB)

 

HÜGAM İle Röportaj

(3964 KB)

 

Çukurovalı Bir Şair...

(2688 KB)

 

Öğrencilerimizden Gelenler…

(4154 KB)

 

Üyelikten Ayrılanlar

(1597 KB)

 

Kutlamalar

(2245 KB)

 

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2017 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.