 |
 |
İçindekiler |
|
|
|
|
 |
 |
Dünya Gıda Günü |
|
|
|
|
 |
 |
Katı ve Sıvı Yağların Enzimatik İnteresterifikasyonu |
|
Aytaç Saygın GÜMÜŞKESEN, Fahri YEMİŞÇİOĞLU |
|
|
 |
 |
Gıda Sanayiinde Laktitol'ün Kullanımı |
|
Araş. Gör. Tülay ÖZCAN, Dr. Arzu AKPINAR |
|
|
 |
 |
Temperature Profiles of Soluble and Bound Pectin Methylesterase From Apple Peel |
|
Ahmet YEMENİCİOĞLU, Bekir CEMEROĞLU |
|
|
 |
 |
Yoğurt Benzeri Dietetik Fermente Süt Ürünlerinden Asidofilus Bifidus Yoğurdunun Teknolojisi ve Sağlık Üzerine Etkileri |
|
Oğuz GÜRSOY, Ramazan GÖKÇE, Hüsnü Yusuf GÖKALP |
|
|
 |
 |
Osmanlı'dan Günümüze Bira |
|
Aybala YENTÜRK |
|
|
 |
 |
Sanat ve Sanatın İşlevleri |
|
Bengü Bahar |
|
|
 |
 |
Gıda ile İlgili Düzenlenecek Seminerler |
|
|
|
|
 |
 |
Kitap Tanıtımı: 'Süt Teknolojisi: Sütün Bileşimi ve İşlenmesi |
|
|
|
|
 |
 |
Yeni Bir Kitap: Gıda Mikrobiyolojisi |
|
|
|
|