ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Yazılı Basında Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 42

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 38-2017/7

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
Prof. Dr. Aydın ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ

      Sayı: 8 1999

 
 
 

İçindekiler

 

Önsöz - İçindekiler

(1296 KB)

 

Odada Gündem

(1565 KB)

 

TMMOB'de Gündem

(1781 KB)

 

Hayvansal Üretimde Entegrasyon

Doç. Dr. Aydın ÖZTAN

(2324 KB)

 

Taze Etlerde Mikrobiyal Gelişmeler ve Et İşletmelerinde Hijyen-Sanitasyon

Araş. Gör. Birce MERCANOĞLU, Doç. Dr. S. Aykut AYTAÇ

(3890 KB)

 

Değişik Oranlarda Nitrit ve Monascus Kullanımının Sosislerde Renk Kalitesi ve Ürün Sağlığı Üzerine Etkileri

Ceylan RASAN, Doç. Dr. Aydın ÖZTAN

(3257 KB)

 

Diet Et Ürünleri Hazırlanmasında Kullanılan Bazı Girdiler ve Teknikler

Zehra Göncü

(1767 KB)

 

Soya Protein Ürünlerinin Et Ürünlerinde Kullanımı

Sadettin TURHAN, Fehmi YAZICI, T. Boğaçhan ALTUNKAYNAK

(4321 KB)

 

Et Ürünleri Sektöründe Kullanılan Suni Bağırsaklar

Emine KÜÇÜKOĞLU

(2597 KB)

 

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın Et ve Kanatlı Hayvan Etive Et Ürünleri Üretim Tesisleri ile İlgili Uygulamaları

Dr. Semra GÜRBÜZ

(3062 KB)

 

Türk Gıda Kodeksi Et Ürünleri Tebliği (Tebliğ No: 2000/4)

(2741 KB)

 

Kitap Köşesi

Eylem TEMEL

(983 KB)

 

Duyuru

(488 KB)

 

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2017 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET CAD. NO:22/13 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key İnternet Hizmetleri Ltd. Şti.