ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

   ŞUBE GİRİŞ SAYFASIŞube Giriş Sayfası

      Şube İçeriği

»Şube Tarihçesi

»Şube Yönetim Kurulu

»Şube Çalışanları

»Çalışma Programı

»Çalışma Raporu

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

 

 

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 45

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 48-2020/BÜLTEN

Tüm Sayılar »

İSTANBUL ŞUBE E-BÜLTEN
SAYI: 100

Tüm Sayılar »

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

ONLİNE BRC FOOD 8. VERSİYON TEMEL BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    Yayına Giriş Tarihi: 14.12.2020  Güncellenme Zamanı: 14.12.2020 13:40:37  Yayınlayan Birim: İSTANBUL ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 14.12.2020 13:35:55

              TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak 12-13  Aralık 2020 Cumartesi-Pazar günleri Gıda Mühendisi, Danışman Sn. Fikret AK`ın eğitimcisi olduğu "BRC Food 8. Versiyon Temel Bilinçlendirme Eğitimi`ni  Zoom uygulaması üzerinden online olarak  gerçekleştirdik.

              İki gün süren eğitimde;
Standart hakkında genel bilgilendirme,
Standart gerekliliklerinin açıklanması, Üst yönetim taahhüdü, Gıda güvenliği planı – HACCP, Gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemi, Alan standartları, Ürün kontrolü, Proses kontrol, Personel, Yüksek-risk, yüksek-dikkat ve ortam koşullarında yüksek-dikkat üretim risk alanları, Ticari ürünler için gereklilikler, Denetim süreçleri hakkında bilgilendirme. Başlıkları üzerinde durulmuş ve eğitimin değerlendirmesiyle eğitim sona ermiştir.

            Emeklerinden dolayı eğitimcimiz Sn. Fikret AK`a ve katılımcılara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz. 

 

Güncellenme Zamanı: 14.12.2020 13:36:24
Güncellenme Zamanı: 14.12.2020 13:37:10
Güncellenme Zamanı: 14.12.2020 13:37:48
Güncellenme Zamanı: 14.12.2020 13:38:50

Okunma Sayısı: 37

İstanbul Şube Kaynaklı Haberler »
Tüm Haberler »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2021 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.