ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 47

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 49-2021/BÜLTEN

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

13.DÖNEM YÖNETİM KURULU`NDAN MESLEKTAŞLARIMIZA YENİ YIL MESAJI

    Yayına Giriş Tarihi: 31.12.2020  Güncellenme Zamanı: 11.01.2021 16:10:04  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

Güncellenme Zamanı: 31.12.2020 13:05:55

Değerli meslektaşlarımız,

Geride bıraktığımız 2020 yılı hem dünya hem ülkemiz hem de meslektaşlarımız açısından zorlu yıllardan biri oldu. Gıda Mühendisleri Odamız da bu süreçten doğal olarak olumsuz etkilendi. Genel Kurulu`muzu 6 ay ertelemeli olarak gerçekleştirerek ağustos ayı itibariyle 13.Dönem yönetimi olarak çalışmaya başladık.

Sevgili meslektaşlarımız,

Bu süre zarfında yaşamın getirdiği zorluklara rağmen birçok faaliyetimizi hayata geçirmeye çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

Gıda güvenliği ve gıda mühendisi istihdamı konularında kamu kurumları ve yerel yönetimlerle dijital toplantılar yaptık. Odamıza iki yeni il temsilciliği kazandırdık. Gündemdeki konulara dair odamızı, mesleğimizi ve bilimi temsilen görüşler oluşturarak paylaştık, sorunları ve taleplerimizi dile getirdik. Merkezi olarak düzenleyeceğimiz meslek çalıştaylarımıza hazırlık amacıyla yerel toplantılarımızı birimlerimiz üzerinden gerçekleştirmeye başladık. Öğrencilerimize yönelik bir ay süren Çevrimiçi Online Öğrenci Kampı düzenledik. Mesleğimize dair hazırladığımız bülten ve dergimizi sizlerle paylaştık. Meslek alanımıza ve mesleki gelişimimize dair eğitimler ve seminerler düzenledik. Faaliyetlerimizi dijital ortama taşıdık. Sosyal medya üzerinden kamuoyu ve meslektaşlarımızla iletişime geçmeye, bilgilendirmeler yapmaya daha fazla önem verdik.
 
Günümüzde dünya umutsuzluk ve geleceksizleştirme kuşatması altında, bizler ülkemiz ve halkımız için bilimin ışığında mühendislik yapanlar; ülkemizin ve mesleğimizin dününe, bugününe ve yarınına dair umutlarımızı hep taze tutuyoruz.

Umuyoruz ki 2021 yılı umutla gelecek. Yeni yılda Gıda Mühendisleri Odası`nın geleceğini hep beraber aydınlatacağız. Gıda Mühendisleri Odası; meslektaşlarının ve meslektaş adaylarının gelişimi, akademik eğitimin çağdaş medeniyetler seviyesine erişmesi, mesleğimizin hak ettiği değeri görmesi ve yurttaşlarımızın güvenilir gıdaya erişebilmesi için çalışmaya devam edecek.

Gıda Mühendisleri Odası`nın geleceği sensin, burası senin ikinci evin.

Yeni yılda bütün olumsuzlukları geride bırakarak sevdiklerinizle birlikte hayallerinizin gerçek olması dileğiyle…

Gıda Mühendisleri Odası
13.Dönem Yönetim Kurulu

Okunma Sayısı: 77

Tüm Basın Açıklamaları »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2021 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.