ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 47

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 49-2021/BÜLTEN

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

2. ULUSLARARASI / 12. ULUSAL GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ_25-27 KASIM 2021_HOLİDAY INN ANKARA ÇUKURAMBAR_HİBRİT KONGRE

    Yayına Giriş Tarihi: 28.08.2021  Güncellenme Zamanı: 08.09.2021 16:22:10  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

Güncellenme Zamanı: 29.04.2021 09:47:44

Erken kayıt son ödeme tarihi 17 Eylül 2021`dir.

 

2. Uluslararası / 12. Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi‘ni 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara`da hibrit bir kongre olarak Holiday Inn Ankara / Çukurambar`da gerçekleştireceğiz. (www.foodengcongress.org )

 

Kongre ile ilgili en son bilgileri kontrol etmek için lütfen web sitesini ziyaret ediniz. www.foodengcongress.org/tr

 

Tüm katılımcılarımızın, yerli ve yabancı bilim insanlarının hem Kongre Merkezinde oturumlara katılabilmelerine hem de kongre merkezinde bulunamayan katılımcılarımızın çevrimiçi (online) olarak programı takip edebilmelerine olanak sağlayan bir Kongre altyapısı ile daha önceki kongrelerimiz gibi, yine çok başarılı ve verimli bir kongre gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

 

 

Önemli Tarihler

Bildiri Özeti Son Gönderim Tarihi

27 Ağustos 2021

Bildiri Özeti Kabul İlan Tarihi

10 Eylül 2021

Erken Kayıt Son Ödeme Tarihi

17 Eylül 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

DAVETLİ KONUŞMACILAR

 

 

 

 

 

 

  •  

     

     Trust Beta

    "Minimally Processed Cereal Grains Have Health-promoting Phytochemicals"

    University of Manitoba,

    Kanada

     

     

  •  

     

    Hilal Elver

    "Gıda Hakkı, Gıda Güvencesi ve Sürdürülebilirlik"

    Birleşmiş Milletler Gıda Hakkı Özel Raportörü

    Türkiye

     

     

  •  

     

     Francesco Marra

    "Digital Tools for Food Product Design"

    Universiy of Salerno

    İtalya

     

     

  •  

     

     Shlomo Navarro

    Green Storage Ltd.,

    İsrail

     

     

  •  

     

     Bert Popping

    Focos Food,

    Almanya

     

     

  •  

     

     Guy Della Valle

    INRAE,

    "Material Science Approaches to Cereal Foods Structuring and Destructuring"

    Fransa

     

     

 

 

 

 

 

 

 PANELİSTLER

 

 

 

 

 

 

  •  

     

     Adnan Çobanoğlu

    "Tarım-Sanayi Entegrasyonunda Kooperatiflerin Rolü ve Önemi"

    Çiftçi-Sen

    Türkiye

     

     

  •  

     

    Taylan Kıymaz

    "Tarım ve Gıda`da Sürdürülebilirlik"

    Uluslararası Tarımal Kalkınma Fonu (IFAD)

    Türkiye

     

     

  •  

     

     Robert van Otterdijk

    "Gıda Kaybı ve İsrafı, Eylemler ve Politika Önerileri,İyi Uygulama Örnekleri"

    FAO,

    Macaristan

     

     

  •  

     

     Gamze Yücesan Özdemir

    "Emek, Sermaye ve Teknoloji Bağlamında Gıda Sanayi İçin Gelecek Öngörüleri"

    Ankara Üniversitesi,

    Türkiye

     

     

  •  

     

     Mustafa Sönmez

    "Türkiye‘de Uygulanan Gıda ve Tarımsal Politikaları ve Ülke Ekonomisindeki Yeri"

    İktisatçı / Yazar

    Türkiye

     

     

  •  

     

     Levent Şaylan

    "İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretim, Gıda Güvenliği ve Çevre Üzerinde Etkileri"

    İstanbul Teknik Üniversitesi,

    Türkiye

     

     

  •  

     

     Tuğba Şimşek

    "Sanayici Gözüyle Gıda Sanayi ve AR-GE"

    Uludağ İçecek

    Türkiye

     

     

  •  

     

     Cemal Taluğ

    "Gıda ve Etik"

    Tarım ve Gıda Etiği Derneği

    Türkiye

     

     

 

 

 

 

 

BİLİMSEL KONU BAŞLIKLARI

  •          Gıda Kimyası ve Teknolojisi
  •          Gıda Mikrobiyolojisi ve Biyoteknolojisi
  •          Gıda Ambalaj Malzemeleri ve Teknolojileri 
  •          Gıda Mühendisliği Eğitimi
  •          Gıda ve Gastronomi
  •          Gıda Ekonomisi
  •          Gıda Hukuku ve Mevzuatı
  •          Gıda Güvenliği, Güvencesi ve Egemenliği
  •          Gıda ve Sürdürülebilirlik
  •          Gıda, Sağlık ve Çevre
  •          Gıda İsrafı ve Atık
  •          Gıda Etiği
  •          Fonksiyonel Gıdalar
  •          Tek Sağlık
  •          Yeni Teknolojiler ve Yeni Riskler

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 1764

Tüm GÜNDEM »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2021 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.