ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 46

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 48-2020/BÜLTEN

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

TAKVİMİNİZE NOT ALIN, 2. ULUSLARARASI / 12. ULUSAL GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ`Nİ 25-27 KASIM 2021 TARİHLERİ ARASINDA ANKARA`DA HİBRİT BİR KONGRE OLARAK GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.

    Yayına Giriş Tarihi: 03.05.2021  Güncellenme Zamanı: 04.05.2021 16:12:26  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

Güncellenme Zamanı: 29.04.2021 09:47:44

 

2. Uluslararası / 12. Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi‘ni 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara`da hibrit bir kongre olarak Holiday Inn Ankara / Çukurambar`da gerçekleştireceğiz. (www.foodengcongress.org)

 

Tüm katılımcılarımızın, yerli ve yabancı bilim insanlarının hem Kongre Merkezinde oturumlara katılabilmelerine hem de kongre merkezinde bulunamayan katılımcılarımızın çevrimiçi (online) olarak programı takip edebilmelerine olanak sağlayan bir Kongre altyapısı ile daha önceki kongrelerimiz gibi, yine çok başarılı ve verimli bir kongre gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

 

Aşağıdaki konu başlıklarında bildiri özetlerini kabul etmeye ve kayıtları almaya başladık. 

 

  1. Gıda Kimyası ve Teknolojisi
  2. Gıda Mikrobiyolojisi ve Biyoteknolojisi
  3. Gıda Ambalaj Malzemeleri ve Teknolojileri
  4. Gıda Mühendisliği Eğitimi
  5. Gıda ve Gastronomi
  6. Gıda Ekonomisi
  7. Gıda Hukuku ve Mevzuatı
  8. Gıda Güvenliği, Güvencesi ve Egemenliği
  9. Gıda ve Sürdürülebilirlik
  10. Gıda, Sağlık ve Çevre
  11. Gıda İsrafı ve Atık
  12. Gıda Etiği
  13. Fonksiyonel Gıdalar
  14. Tek Sağlık
  15. Yeni Teknolojiler ve Yeni Riskler

Kongre web sayfasına ulaşmak için tıklayınız

  

 

 

Okunma Sayısı: 862

Tüm GÜNDEM »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2021 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.