2.Uluslararası / 12.Gıda Mühendisliği Kongresi‘ni 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara`da hibrit bir kongre olarak gerçekleştireceğiz. Tüm katılımcılarımızın, yerli ve yabancı bilim insanlarının hem Kongre Merkezinde oturumlara katılabilmelerine hem de kongre merkezinde bulunamayan katılımcılarımızın çevrimiçi (online) olarak programı takip edebilmelerine olanak sağlayan bir Kongre altyapısı hazırlıyoruz. Daha önceki kongrelerimiz gibi, yine çok başarılı ve verimli bir kongre gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Hazırlıklarımıza başladık, çok yakında kongre web sayfasını da yayına açarak aşağıdaki konu başlıklarında bildiri özetlerini kabul etmeye ve kayıtları almaya başlayacağız. - Gıda Kimyası ve Teknolojisi
- Gıda Mikrobiyolojisi ve Biyoteknolojisi
- Gıda Mühendisliği Eğitimi
- Gıda ve Gastronomi
- Gıda Ekonomisi
- Gıda Hukuku ve Mevzuatı
- Gıda Güvenliği, Güvencesi ve Egemenliği
- Gıda ve Sürdürülebilirlik
- Gıda, Sağlık ve Çevre
- Gıda İsrafı ve Atık
- Gıda Etiği
- Fonksiyonel Gıdalar
- Tek Sağlık
- Yeni Teknolojiler ve Yeni Riskler
|