ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 50

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 51-2021/BÜLTEN

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

EĞİTİMCİ HAVUZUNA BAŞVURULARI ALIYORUZ

    Yayına Giriş Tarihi: 27.05.2022  Güncellenme Zamanı: 27.05.2022 17:56:07  Yayınlayan Birim: İSTANBUL ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 27.05.2022 17:37:05



TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan;

 

1.  ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

2.  ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

3.  ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkikçi Eğitimleri

4.  ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitimleri

5.  ISO 19011 İç Tetkikçi Eğitimi

6. HACCP Eğitimi

7.  GFSI (BRC-IFS-FSCC)

8.  TS EN ISO 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar Eğitimi

9.  Ulusal ve Uluslararası Boyutu ile Gıda Güvenliği Mevzuatı Eğitimi

10. Gıda Sektöründe Duyusal Kalite Kontrol Eğitimi

11. ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri Temel Eğitimi

12. SEDEX-SA8000 (BSCI) Gereklilikler Eğitimi

13. ISO 45001 İSGYS Temel Eğitimi

14. ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Eğitimi

15. ISO 22716 GMP Eğitimi

16. Yalın Liderlik Eğitimi

17. İhracat ve Dış Ticaret Yönetimi Eğitimi

18. TS ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

19. TS ISO 28000 Tedarik Zincirinde Güvenlik Yönetim Sistemi Temel Eğitimi

20. Performans Değerlendirme Eğitimi

21. İletişim ve Beden Dili Eğitimi

22. İstatistiksel Proses Kontrol Eğitimi

23. Proje Hazırlama ve Teşvikler Eğitimi (AB-Merkez Bankası-KOSGEB vb.)

24. 5S Felsefesi Eğitimi

25. KAİZEN (Sürekli İyileştirme) Eğitimi


Ve diğer eğitimler için değerlendirilmesi yapılacak olan Eğitimci adaylarının aşağıdaki bağlantılardaki kriterlere uygun olması gerekmektedir.

Şartları sağlayan kişi ve kuruluşların bağlantıdaki özgeçmiş örneğini doldurup sahip olduğu sertifika ve belgeleri ile verilmiş eğitim ve referanslarını içerir bir dosyayı Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi‘ne istanbulegitim@gidamo.org.tr e-posta adresine, elden veya kargo ile iletmeleri gerekmektedir. Gıda Mühendisleri Odası Eğitimci kriterlerine uygun olan adaylar arasından seçim yaparak oda eğitimlerinde yararlanacaktır.

  

Eğitimci Kriterleri

 

Eğitimci Özgeçmiş Örneği 

Güncellenme Zamanı: 27.05.2022 17:37:26

Okunma Sayısı: 75

İstanbul Şube Kaynaklı GÜNDEM »
Tüm GÜNDEM »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2022 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA: gidamo@gidamo.org.tr

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.