TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan;
1. ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi 2. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
3. ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkikçi Eğitimleri
4. ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitimleri
5. ISO 19011 İç Tetkikçi Eğitimi 6. HACCP Eğitimi 7. GFSI (BRC-IFS-FSCC) 8. TS EN ISO 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar Eğitimi 9. Ulusal ve Uluslararası Boyutu ile Gıda Güvenliği Mevzuatı Eğitimi
10. Gıda Sektöründe Duyusal Kalite Kontrol Eğitimi 11. ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri Temel Eğitimi 12. SEDEX-SA8000 (BSCI) Gereklilikler Eğitimi 13. ISO 45001 İSGYS Temel Eğitimi 14. ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Eğitimi 15. ISO 22716 GMP Eğitimi 16. Yalın Liderlik Eğitimi 17. İhracat ve Dış Ticaret Yönetimi Eğitimi 18. TS ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi 19. TS ISO 28000 Tedarik Zincirinde Güvenlik Yönetim Sistemi Temel Eğitimi 20. Performans Değerlendirme Eğitimi 21. İletişim ve Beden Dili Eğitimi 22. İstatistiksel Proses Kontrol Eğitimi 23. Proje Hazırlama ve Teşvikler Eğitimi (AB-Merkez Bankası-KOSGEB vb.) 24. 5S Felsefesi Eğitimi 25. KAİZEN (Sürekli İyileştirme) Eğitimi Ve diğer eğitimler için değerlendirilmesi yapılacak olan Eğitimci adaylarının aşağıdaki bağlantılardaki kriterlere uygun olması gerekmektedir. Şartları sağlayan kişi ve kuruluşların bağlantıdaki özgeçmiş örneğini doldurup sahip olduğu sertifika ve belgeleri ile verilmiş eğitim ve referanslarını içerir bir dosyayı Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi‘ne istanbulegitim@gidamo.org.tr e-posta adresine, elden veya kargo ile iletmeleri gerekmektedir. Gıda Mühendisleri Odası Eğitimci kriterlerine uygun olan adaylar arasından seçim yaparak oda eğitimlerinde yararlanacaktır. Eğitimci Kriterleri Eğitimci Özgeçmiş Örneği |