ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 52 (ISSN -1303-4707)

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 56-2023/BÜLTEN

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
GIDA KAYNAKLI HASTALIKLARDA YASAL SÜREÇLER VE MESLEK ETİĞİ KİTABI

Tüm Kitaplar »

DÜNYA GIDA GÜNÜ SEMPOZYUMU HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYORUZ

    Yayına Giriş Tarihi: 27.09.2022  Güncellenme Zamanı: 18.10.2022 12:01:57  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

Güncellenme Zamanı: 28.09.2022 13:41:09

İlk hazırlık toplantısını 2 Eylül 2022 tarihinde Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Üzümcü, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Remzi Suiçmez ve TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Hasan Küçük‘ün katılımıyla ZMO‘da gerçekleştirdiğimiz 16 Ekim Dünya Gıda Günü sempozyumu hazırlık toplantılarının ikincisini 19 Eylül 2022 tarihinde Odamızda gerçekleştirdik. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Üzümcü, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Remzi Suiçmez ve TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Halil Kavak katıldı.

Dünya Gıda Günü Sempozyumu için son düzenlemeleri yapmak üzere, sempozyum düzenleme kurulu üyeleri ile 27 Eylül 2022 tarihinde Odamızda bir araya geldik. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Üzümcü, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Remzi Suiçmez ve TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Sekreter üyesi Hasan Küçük ve TMMOB Gıda Politikaları Çalışma Grubu Üyeleri Petek Ataman, Yusuf Songül, Özden Güngör, Murat Aslan, Vecdi Karacaoğlu ve Sezgin Çalışkan katıldı.

 

2022 yılı Dünya Gıda Günü Sempozyumu`nun, TMMOB Gıda, Kimya ve Ziraat Mühendisleri Odalarının işbirliğinde "Gıda Enflasyonu" ana teması ile 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yüz yüze yapılmasına karar verildi. Sempozyumda ekonomik politikalar, güvenli gıda ve güvenli gıdaya erişim, gıda ekonomisi, gıdalarda girdi maliyetlerinin fiyat artışlarına etkisi, çocuk yoksulluğu gibi konular da ele alınacaktır.

Ayrıntılı program önümüzdeki günlerde Odamızın web sayfasında ve sosyal medya hesaplarından paylaşılacaktır.

------------------------------------------------------------------------------------------

Bizi sosyal medyada takip edebilirsiniz

Instagram: @gidamo.merkez (https://www.instagram.com/gidamo.merkez/ )

Twitter : TMMOBGidaMO (https://twitter.com/TMMOBGidaMO )

Facebook : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası (https://www.facebook.com/TMMOBGidaMO/ )

YouTube: Gıda Mühendisleri Odası (https://www.youtube.com/channel/UC1nkQR5Ya31X3MtedCUsGig ) 

Güncellenme Zamanı: 28.09.2022 13:45:35
Güncellenme Zamanı: 19.09.2022 18:31:10
Güncellenme Zamanı: 05.09.2022 15:12:57

Okunma Sayısı: 260

Tüm Haberler »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2023 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA: gidamo@gidamo.org.tr

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.