ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 52 (ISSN -1303-4707)

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 55-2022/BÜLTEN

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
COĞRAFİ İŞARETLER VE GIDA MÜHENDİSİNİN ROLÜ KİTABI

Tüm Kitaplar »

GIDA MÜHENDİSLİĞİ KOORDİNASYON KURULU 11. TOPLANTISI`NI GERÇEKLEŞTİRDİK

    Yayına Giriş Tarihi: 16.12.2022  Güncellenme Zamanı: 16.12.2022 16:54:34  Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ  
 

Güncellenme Zamanı: 16.12.2022 16:46:01

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak; ülkemizde Gıda Mühendisliği eğitimi veren üniversitelerle iletişim içinde olmayı, mesleğimiz ve sektörümüze yönelik konuları birlikte konuşmayı ve değerlendirmeyi son derecede önemli buluyoruz. Biliyoruz ki, meslek odaları meslek alanlarını ilgilendiren her konuda, başta üniversiteler olmak üzere tüm paydaşlarla sağlıklı bir iletişim içinde olmalıdır.

Bu bakışla, 14. Dönem Yönetim Kurulu olarak daha önceki dönemlerde olduğu gibi gıda mühendisliği bölümlerine yönelik yaptığımız davetle, 16 Aralık 2022 tarihinde Gıda Mühendisliği Koordinasyon Kurulu 11.Toplantısı`nı gerçekleştirdik.

"Gıda", "Gıda Mühendisliği" ve "Gıda Mühendisliği Eğitimi" konularını konuşup fikir alışverişinde bulunduğumuz toplantılarımızda tüm üniversiteleri aramızda görmek en büyük dileğimizdir. Genel Merkez yönetim kurulu üyelerimiz ve 30 üniversiteden 46 akademisyenin katıldığı toplantıda; gıda mühendisliği bölümlerinin kontenjan ve öğrenci alım durumları, üniversitelerin Oda`dan beklentileri, yapılabilecek işbirlikleri, Gıda Mühendisleri Odası öğrenci temsilciliklerinin durumu, staj ve gıda mühendisliği eğitim müfredatı konularında konuşuldu, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gıda Mühendisliği bölümlerinin içinde bulunduğu durumu nitelik ve nicelik olarak ortaya koyan bir çalışma yapmak ve sektörün gıda mühendislerinden talepleri ve ihtiyaçları nelerdir? tespitini yapmak üzere çalışma gruplarının kurulması, bir sonraki toplantının 2023 yılında Nisan veya Mayıs aylarında yapılması kararlaştırıldı.

 

Güncellenme Zamanı: 16.12.2022 16:45:45
Güncellenme Zamanı: 16.12.2022 16:46:46
Güncellenme Zamanı: 16.12.2022 16:46:15

Okunma Sayısı: 107

Tüm Haberler »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2023 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA: gidamo@gidamo.org.tr

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.