Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan; 1. ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi 2. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temrel Eğitimi 3. ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Denetçi Eğitimi 4. Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Ön Gereksinim Programı Eğitimi (PAS 220) 5. Ulusal ve Uluslararası Boyutu ile Gıda Güvenliği Mevzuatı Eğitimi 6. Gıda Güvenliği Sistemleri Eğitimi (ISO 22000-BRC-IFS-EFSİS) 7. BRC - Food 7. Versiyon Bilinçlendirme Eğitimi 8. Gıda Sektöründe Duyusal Kalite Kontrol Eğitimi Ve diğer eğitimler için değerlendirilmesi yapılacak olan Eğitimci adaylarının aşağıdaki bağlantılardaki kriterlere uygun olması gerekmektedir. Şartları sağlayan kişi ve kuruluşların kısa bir özgeçmiş ile verilmiş eğitim ve referanslarını içerir bir dosyayı Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi‘ne E-posta, elden veya kargo ile iletmeleri gerekmektedir. Veya Genel Merkez‘e elden veya kargo ile iletmeleri gerekmektedir. Gıda Mühendisleri Odası Eğitimci kriterlerine uygun olan adaylar arasından seçim yaparak oda eğitimlerinde yararlanacaktır. Eğitim ve Eğitimci Kriterleri Eğitimci Özgeçmiş Örneği |