ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

   ŞUBE GİRİŞ SAYFASIŞube Giriş Sayfası

      Şube İçeriği

»Şube Tarihçesi

»Şube Yönetim Kurulu

»Şube Çalışanları

»Çalışma Programı

»Çalışma Raporu

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

 

 

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 52 (ISSN -1303-4707)

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 55-2022/BÜLTEN

Tüm Sayılar »

ADANA ŞUBE E-BÜLTEN
SAYI: 1

Tüm Sayılar »

 » KİTAPLAR

 
COĞRAFİ İŞARETLER VE GIDA MÜHENDİSİNİN ROLÜ KİTABI

Tüm Kitaplar »

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ

    Yayına Giriş Tarihi: 10.01.2017  Güncellenme Zamanı: 05.04.2017 10:24:29  Yayınlayan Birim: ADANA ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 10.01.2017 09:36:29

                                            ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ
                                                                    28 Ocak 2017 Cumartesi

 

Eğitmen
Şule PAN

Gıda Mühendisi Baş Denetçi, Endüstriyel Danışman

 

Eğitimin İçeriği

  • ISO NEDİR?

  • ISO 9001:2015 STANDARTININ İÇERİĞİ,

  • YÜKSEK SEVİYELİ YAPI?

  • KALİTE YÖNETİM PRENSİPLERİ NELERDİR?

  • PROSES NEDİR?

  • PROSES YAKLAŞIMI NEDİR

  • PUKÖ METODOLOJİSİ?

  • RİSK TABANLI DÜŞÜNME,

  • ISO9001:2008 İLE FARKLILIKLAR

  • BELGELİ FİRMALAR İÇİN GEÇİŞ ÇALIŞMALARI

  • STANDARTIN ANLAŞILMASINA DAİR UYGULAMLAR

Eğitimin Yeri ve Eğitim Süresi

  • Gıda Mühendisleri Odası Adana Şube Hizmet Binası (Cemalpaşa Mah. 63005 Sok. Karsal Apt. Kat:1 D:5 Seyhan / ADANA)

  • Eğitim, 1 gün süreli olup, 09.30-16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

  • Eğitim sonunda katılımcılara "Katılım Belgesi" verilecektir.

Başvuru ve Kayıt İşlemleri

Bir günlük eğitim ücreti;

  • Üye:                      125 TL/kişi

  • Dış Katılımcılar:    175 TL/kişi

     

    Eğitim ücreti tablodaki hesap numarasına yatırılacaktır.  

GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI İKTİSADİ İŞLETMESİ BİLGİLERİ:

BANKA VE ŞUBE ADI

HESAP NUMARASI

IBAN NUMARASI

İş Bankası – Meşrutiyet Şubesi

4213 - 977928

TR860006400000142130977928

 

  • Hesap numarasına yapılacak ödemelerde, eğitim ve katılımcıların isimlerinin ve eğitimin adının yazılı olduğu banka dekontunun 26.01.2017 Perşembe günü saat 17.00 ye kadar elden, mail ya da faks ile Adana Şubesine iletilmesi gerekmektedir.

  • Eğitim dokümanları, öğle yemeği ve ara ikramlar ücrete dahildir.
  • Kayıt iptal talebi, eğitim tarihinden 3 gün öncesine kadar faksla veya e-posta ile ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. Yapılan iptallerde ise yatırılan eğitim ücreti ancak başka bir eğitimde kullanılabilir.

Gıda Mühendisleri Odası Adana Şubesi İletişim Bilgileri

Telefon / Faks                       : 0 322 458 69 11   Cep: 0 530 501 56 80
e-posta            :          
adanasube@gidamo.org.tr

 

 

Güncellenme Zamanı: 10.01.2017 09:40:44

Okunma Sayısı: 394

Adana Şube Kaynaklı Duyurular »
Tüm Duyurular »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2023 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA: gidamo@gidamo.org.tr

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.