BRC-FOOD 7. VERSİYON TEMEL BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ 02-03 ARALIK (CUMARTESİ / PAZAR) 2017 - ADANA Saat 10:00 / 16:00 EĞİTİMİN HEDEFİ: GLOBAL STANDART FOOD SAFETY BRC –Food 7. Versiyon Standardının tarihçesini, kuruluş aşamalarını maddeleri ile açıklamak ve denetim protokolünü yeni versiyonla gelen son değişikliklerle açıklamak ile bazı örnek uygulamalarla göstermek EĞİTİMİN KAPSAMI: * Açılış ,tanışma *Eğitimin amacı ve beklentilerimiz *Güncel gıda güvenliği standartlarının oluşumu ve ortaya çıkma nedenleri nelerdir? *BRC Nedir? Nasıl oluşmuştur? *BRC Sisteminin Faydaları ve Kullanım Alanları. *BRC 7 Farklar *BRC 7 temel gereklilikleri nelerdir? *BRC7 gerekliliklerin irdelenmesi; Üst Yönetimin Taahhüdü Gıda Güvenliği Planı – HACCP Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi İşletme standartları Ürün Kontrolü Proses Kontrol Personel
*Sektörel uygulama örnekleri *BRC denetim protokolü *Kapanış KATILIMCI PROFİLİ: BRC sisteminin kurulması, yönetilmesi, diğer kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemlerine entegre edilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak kişiler ile denetimlerde ve denetlenmelerde görev almak için temel bilgileri alarak sistem altında çalışacak üretim, teknik ve kalite ile gıda güvenliği yönetiminden sorumlu personel. Eğitmen Şule PAN / Gıda Mühendisi PAN (Gıda mühendisi/ISO 9001-ISO 22000- BRC7 Baş denetçisi/FSSC sistem danışmanı) Eğitim Katılım Koşulları / Başvuru ve Kayıt İşlemleri Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir. Eğitim Bedeli Eğitim Ücreti : 350 TL./Kişi Oda Üyesi : 250 TL./Kişi (Havale veya EFT‘den kaynaklanabilecek kesintiler hariç, net ödenmesi gereken tutarlar yukarıdaki gibidir.) Eğitim ücretine, kahvaltı, öğle yemekleri, ara ikramlar, eğitim notları ve eğitim sonunda verilecek katılım belgesi dâhildir.
Eğitim başvurusu, aşağıda bulunan kayıt formu doldurularak ODA‘ya 3 gün öncesine kadar faksla veya e-posta ile bilgi verilerek yapılır.
Ödeme Ödemeler eğitim tarihinden önce; aşağıdaki hesap numaralarına yapılabilir. Yapılan ödemelere ait dekontun ODA‘ya fakslanması veya e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir. Ödemeler TMMOB Gıda Mühendisleri Odası iktisadi İşletmesi adına Türkiye İş Bankası Meşrutiyet Şubesindeki 4213-0977928 numaralı (IBAN NO: TR860006400000142130977928) hesaba veya 08768763 numaralı posta çeki hesabına yapılabilir. Kayıt İptali Kayıt iptali eğitim tarihinden 1 hafta öncesine kadar faksla veya e-posta ile ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. Yapılan iptallerde ise yatırılan eğitim ücreti sadece başka bir eğitimde kullanılabilir. Eğitim Saatleri 10:00 / 16:00 İrtibat-Eğitim Yeri Yer : TMMOB Gıda Mühendisleri Adana Şubesi Eğitim Salonu Adres : Cemalpaşa Mh. 63005 Sokak Karsal Apt. Kat:1 No:5 Tel & Fax : 0322 458 69 11 Cep : 0 530 501 56 80 e-posta : adanasube@gidamo.org.tr |