ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

   ŞUBE GİRİŞ SAYFASIŞube Giriş Sayfası

      Şube İçeriği

»Şube Tarihçesi

»Şube Yönetim Kurulu

»Şube Çalışanları

»Çalışma Programı

»Çalışma Raporu

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

 

 

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 52 (ISSN -1303-4707)

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 55-2022/BÜLTEN

Tüm Sayılar »

ADANA ŞUBE E-BÜLTEN
SAYI: 1

Tüm Sayılar »

 » KİTAPLAR

 
COĞRAFİ İŞARETLER VE GIDA MÜHENDİSİNİN ROLÜ KİTABI

Tüm Kitaplar »

EĞİTİM

    Yayına Giriş Tarihi: 16.01.2019  Güncellenme Zamanı: 25.10.2019 12:04:01  Yayınlayan Birim: ADANA ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 17.01.2019 16:04:16

BRC VERSİYON 8

 BRC VERSİYON 8 EĞİTİMİ
Gıda Mühendisi Şule PAN
 Baş Denetçi, Endüstriyel Danışman

26-27 Ocak 2019 (Cumartesi-Pazar) ADANA
Saat:10.00-16.00


 Eğitimin amacı:
BRC standardı versiyon 8`in gereklilikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak,
BRC standardı versiyon 8`deki değişiklikler ve nedenleri hakkında bilgi sahibi olmak,
Katılımcılara BRC standardı versiyon 8 gereklilikleri ve uygulamaları üzerinden sektörel örnekler sunarak kendi şirketlerinde sistemin kurulmasına ya da mevcut sistemin değişikliklere uygun olarak geliştirilmesine fayda sağlamak.

İçerik : 

  •  BRC Nedir? Nasıl Oluşmuştur?
  •  BRC 7 ve BRC 8 Arasındaki Temel Farklar?
  •  BRC 8 Gerekliliklerin İrdelenmesi ( Uygulama Örnekleri ile)
  •  BRC Denetim  Protokolü 
  •  EK 1 / Diğer BRC Global Standartları
  •  EK 2 / Yüksek Risk, Yüksek Dikkat ve Ortam Koşullarında Yüksek Dikkat Gerektiren Üretim Risk Alanları

Eğitim Katılım Koşulları  / Başvuru ve Kayıt İşlemleri
Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir. 

 NOT: Eğitim ücretine öğle yemeği, ikramlar ve eğitim notları dahildir. Kontenjan sınırlı olup, eğitim sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitim Bedeli

Dış Katılımcı        : 350 TL./Kişi    
Oda Üyesi           : 250 TL./Kişi
Çalışmayan Üye   : 100 TL/Kişi

(Havale veya EFT‘den kaynaklanabilecek kesintiler hariç, net ödenmesi gereken tutarlar yukarıdaki gibidir.)
 Ödeme
Ödemeler eğitim tarihinden önce; aşağıdaki hesap numaralarına yapılabilir. Yapılan ödemelere ait dekontun ODA‘ya fakslanması veya e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir. 
Ödemeler TMMOB Gıda Mühendisleri Odası iktisadi İşletmesi adına
Türkiye İş Bankası Meşrutiyet Şubesindeki 4213-0977928 numaralı
(IBAN NO: TR860006400000142130977928) hesaba veya
 08768763 numaralı posta çeki hesabına yapılabilir.  

İrtibat-Eğitim Yeri
Yer          : TMMOB Gıda Mühendisleri Adana Şubesi Eğitim Salonu
Adres       : Cemalpaşa Mah. 63005 Sokak Karsal Apt. Kat:1 No:5
Tel & Fax : 0322 458 69 11
Cep          : 0 530 501 56 80
e-posta : adanasube@gidamo.org.tr

Güncellenme Zamanı: 17.01.2019 16:02:38

Okunma Sayısı: 209

Adana Şube Kaynaklı Duyurular »
Tüm Duyurular »

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2023 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA: gidamo@gidamo.org.tr

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.