|
 |
Yayına Giriş Tarihi: 21.05.2019 Güncellenme Zamanı: 31.10.2019 18:14:43 Yayınlayan Birim: GENEL MERKEZ |
Odamız, Ankara Tabip Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Ankara Üniversitesi Süt Teknolojisi Bölümü, Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Türk Toksikoloji Derneği‘nin ortak çalışmaları ile hazırlanan ve TMMOB Gıda Politikaları Çalışma Grubu‘nun emekleri ile güncellenen Süt ve Sağlık Broşürü‘ne ulaşmak için tıklayınız. |
PDF uzantılı Makale dosyalarını veya diğer Ek Dosyaları okuyabilmeniz için Acrobat® Reader®'ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir. Acrobat® Reader® yüklemek için

Okunma Sayısı: 557
Tüm Duyurular »
|
|