|
 |
 |
Önsöz - İçindekiler |
|
|
|
|
 |
 |
Odada Gündem |
|
|
|
|
 |
 |
Basına ve Kamuoyuna |
|
|
|
|
 |
 |
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası 4. Olağan Genel Kurulu |
|
|
|
|
 |
 |
Genetik Olarak Modifiye Edilmiş Organizmalar (GMO) |
|
E. Güher ÇELTEK |
|
|
 |
 |
Lipaz Enzimi: Yapısal Özellikleri ve Uygulama Alanları |
|
Banu ÖZTÜRK |
|
|
 |
 |
Gıdalarda Biyojen Aminler ve Önemi |
|
Araş. Gör. Pınar YERLİKAYA, Doç. Dr. Nalan GÖKOĞLU |
|
|
 |
 |
Süt ve Ürünlerinde Pestisitler |
|
Doç. Dr. Özer KINIK, Yrd. Doç. Dr. Gökhan KAVAS |
|
|
 |
 |
Yağ Tüketimi ve Sağlık |
|
Prof. Dr. Muammer KAYAHAN |
|
|
 |
 |
Trakya'nın Değişik Yörelerinde Üretilen Ev Tarhanalarının Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma |
|
Arş. Gör. Fatma COSKUN |
|
|
 |
 |
Firmanızı Web Sayfamızda Tanıtabilirsiniz |
|
|
|
|
 |
 |
Kitap Köşesi |
|
Eylem TEMEL |
|
|