 |
 |
Önsöz - İçindekiler |
|
|
|
|
 |
 |
Odada Gündem... |
|
|
|
|
 |
 |
Dünya Gıda Günü Dolayısıyla Düzenlenen Paneller |
|
|
|
|
 |
 |
16 Ekim Dünya Gıda Günü Basın Bildirgesi |
|
|
|
|
 |
 |
Dünya Gıda Zirvesi '5 Yıl Sonra' |
|
Fikret OKANT |
|
|
 |
 |
Mühendislik ve Etik |
|
Kaya GÜVENÇ |
|
|
 |
 |
Gıda Mühendisliğinde Kullanılan Bazı Yazılımlar |
|
Semih Tevfik ENGEZ, Aslı ERİŞ |
|
|
 |
 |
Gıda Sektöründe Yeni Bir Standart; ISO 15161 |
|
Hasan MORDENİZ |
|
|
 |
 |
Şarap Üretiminde Niteliğin ve Güvenilirliğin Sağlanması-1 |
|
T. CHRISTAKI, C. TZIA |
|
|
 |
 |
Türkiye'de Meyve Suyu Sektörü |
|
S.Dilek DOYURAN, Mine GÜLTEKİN |
|
|
 |
 |
Üzümsü Meyvelerin Antioksidan Kapasitesi |
|
Yrd. Doç. Dr. İlkay TOSUN, Araş.Gör. Semra YÜKSEL |
|
|
 |
 |
Turunçgil Meyvelerinin İnsan Sağlığına Etkileri |
|
Yrd. Doç. Dr. Emin YILMAZ |
|
|
 |
 |
HACCP ve ISO-9000 2000 Versiyonu Eğitim Semineri Katılım Koşulları |
|
|
|
|