ANA SAYFAAna SayfaBİZE ULAŞINİletişim

BAĞLANTILARBağlantılar SİTE HARİTASISite Haritası SİTE İÇİ ARAMAArama

TMMOB


ADANA ŞUBE ANTALYA ŞUBE BURSA ŞUBE İSTANBUL ŞUBE İZMİR ŞUBE KONYA ŞUBE MERSİN ŞUBE TEMSİLCİLİKLER
»Information (English) 

WEB SİTEMİZDE ÜYE GİRİŞİ VE ÖDEMELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Üye Girişi yaparak kendinize ait iletişim, nüfus, eğitim vb. bilgileri görüp, bu bilgilerin yanlış veya eksik olanlarını düzenleyebilir...

      Çalışmalarımız

»Haberler

»Duyurular

»Basın Açıklamaları

»Görsel-İşitsel Basında
  Odamız

»Oda Görüşleri

»Hukuki Çalışmalar

»Çalışma Raporu

»Çalışma Programı

»SMM ve Büro Tescil

 
 

Yayınlar

 » SÜRELİ YAYINLAR

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
SAYI: 47

Tüm Sayılar »

e-BÜLTEN
SAYI: 49-2021/BÜLTEN

Tüm Sayılar »

ŞUBE e-BÜLTEN

 » KİTAPLAR

 
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN

Tüm Kitaplar »

GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ

      Sayı: 47 YIL:25

 
 
 

İçindekiler

 

Künye

(107 KB)

 

Yayın Komisyonu

(754 KB)

 

Makale Yazım Kuralları ve Makale Yayın Koşulları

(430 KB)

 

Yönetimden

(394 KB)

 

Gıdalar ve Etik İzlenebilirlik

R. Petek Ataman - Tarım ve Gıda Etiği Derneği Başkan Yrd - Gıda Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi

(777 KB)

 

Mevzuat - Çölyak Hastalığı ve Glutensiz Ürün Etiketlemesi

Ferda Gençay - Dr. İlkem Demirkesen Mert

(1551 KB)

 

Erişilebilirlikte Siz Hangi Aşamadasınız?

Ayşegül BADUR - Peyzaj Mimarı

(858 KB)

 

Gıda Endüstrisinde Kullanılan Kurutma Sistemleri - Drying Systems Used In The Food Industry

Gürdal Tan - Özel Erzurum Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Gıda Yüksek Mühendisi

(733 KB)

 

Turizm İşletmelerinde Gıda Güvenliği

Ali Manavoğlu - TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetim Kurulu Başkanı

(1165 KB)

 

Süt Endüstrisinde Yeni Trendler

Dr. Hülya Yaman - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi

(1129 KB)

 

Emeğin Bayramı 1 Mayıs

(39 KB)

 

Odamızın 25. Yaşı Kutlu Olsun. Mesleğimiz İçin, Meslektaşlarımızla Birlikte Daha Güzel Yarınlara

(83 KB)

 

Üyelikten Ayrılanlar

(37 KB)

 

2. Uluslararası / 12. Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi

(4636 KB)

 

Sosyal medyada bizi takip edebilirsiniz.

(633 KB)

 

 

Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME 
 

COPYRIGHT © 2021 TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
MEŞRUTIYET MAH. KARANFİL-2 SOK. NO:49/10 KIZILAY / ANKARA
TEL: (+90) 312 418 28 26 - (+90) 312 418 28 46 - (+90) 312 418 28 47 - FAKS: (+90) 312 418 28 43
e-POSTA:

 

Key Yazılım Çözümleri A.Ş.