 |
 |
Künye |
|
|
|
|
 |
 |
Makale Yazım Kuralları ve Makale Yayın Koşulları |
|
|
|
|
 |
 |
Yayın Komisyonu |
|
|
|
|
 |
 |
Yönetimden |
|
|
|
|
 |
 |
Mesleki Kürsü - Peynirin Öyküsü |
|
Prof. Dr. Celalettin Koçak - Sistem ve Ürün Belgelendirme Grup Başkanı NİSSERT |
|
|
 |
 |
Röportaj - Aziz Koçel |
|
Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Genel Başkanı |
|
|
 |
 |
Bilimsel Makale - Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Kefir`in Değerlendirilmesi |
|
Gürdal Tan - Ezgi Edebali - Özel Erzurum Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji |
|
|
 |
 |
Mesleki Kürsü - Hazır Yemek Şirketlerinde Güvenli Gıda Üretimi |
|
Pınar Güneş - Gıda Mühendisi, Baş Denetçi |
|
|
 |
 |
Mesleki Kürsü - Gıda Sanayinde Çalışan Meslek Mensuplarının Etik İkilemleri |
|
Dr. Berrin Şenöz |
|
|
 |
 |
Üyelikten Ayrılanlar |
|
|
|
|
 |
 |
Reklam -Curnata Dijital |
|
|
|
|