|
 |
 |
Künye |
|
|
|
|
 |
 |
Künye- Şube ve Temsilcilikler |
|
|
|
|
 |
 |
Gıda Mühendisliği Dergisi Yayın Koşulları ve Bilimsel Yayın Kurulu |
|
|
|
|
 |
 |
Önsöz |
|
|
|
|
 |
 |
Odada Gündem |
|
|
|
|
 |
 |
Genel Kurul Haberi |
|
|
|
|
 |
 |
Yönetimden |
|
|
|
|
 |
 |
Unda Zehir Var İddiası - Basın Açıklaması |
|
|
|
|
 |
 |
Gıda işletmelerinde Mühendis Yoksa, Halk Sağlığı Tehdit Altındadır!.. |
|
|
|
|
 |
 |
Et İthalatı Çözüm Değildir... - Basın Açıklaması |
|
|
|
|
 |
 |
Sağlıklı Toplum İçin Başta Süt Olmak Üzere... - Basın Açıklaması |
|
|
|
|
 |
 |
İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı ve Filistin Halkına...- Basın Açıklaması |
|
|
|
|
 |
 |
Halk Sağlığı Tehdit Altında, İşsizlik Artıyor - Basın Açıklaması |
|
|
|
|
 |
 |
Hayvancılığımız ve Tüketici Sağlığı İthalat Kıskacında-Basın Açıklaması |
|
|
|
|
 |
 |
Küçük ve Orta Boy Gıda İşletmeleri ve Gıda Güvenliği-Makale |
|
Dr. Bediha DEMİRÖZÜ |
|
|
 |
 |
Tepsili Bir Kurutucuda Yeşil Zeytin Kurutulmasının Ekserji Analizi-Bilimsel Makale |
|
Neslihan KOÇAK, Arif HEPBAŞLI |
|
|
 |
 |
Türk Tahin Helvalarında Saponin Miktarının HPLC ile Belirlenmesi-Bilimsel Makale |
|
Prof.Dr. Nevzat ARTIK, Dr. Aybüke E. CEYHUN SEZGİN |
|
|
 |
 |
Tatlandırıcı Olarak Siklamik Asit ve Tuzları - Makale |
|
Dr. Bediha DEMİRÖZÜ |
|
|
 |
 |
Kahramanmaraş İlinde Üretilen Simgesel Bir Ürün: Sumak Ekşisi-Geleneksel Lezzetler |
|
Gülgün Yıldız TİRYAKİ |
|
|
 |
 |
HÜGAM İle Röportaj |
|
|
|
|
 |
 |
Çukurovalı Bir Şair... |
|
|
|
|
 |
 |
Öğrencilerimizden Gelenler… |
|
|
|
|
 |
 |
Üyelikten Ayrılanlar |
|
|
|
|
 |
 |
Kutlamalar |
|
|
|
|