|
|
|
KİTAP ADI | ÖĞRENCİ | ODA ÜYESİ | DİĞER | Et Bilimi ve Teknolojisi Kitabı | 70.-TL | 90.-TL | 110.-TL | Yağlı Tohumlardan Ham Yağ Üretim Teknolojisi | 35.-TL | 45.-TL | 60.-TL | Yemeklik Yağ Rafinasyon Kitabı | 35.-TL | 45.-TL | 60.-TL | Zeytin Yağı Üretim Teknolojisi Kitabı | 35.-TL | 45.-TL | 60.-TL | Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojisi Kitabı | 35.-TL | 45.-TL | 60.-TL | Teknik Terminoloji Rehberi | 30.-TL | 40.-TL | 50.-TL | TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İktisadi İşletmesi Hesap Numarası; İş Bankası IBAN TR860006400000142130977928 - Yukarıda yer alan Oda İktisadi İşletme hesabı kitap ücreti ödemeleri içindir.
- Kitap ücretlerinin sadece İktisadi İşletme hesabına yatırılması gerekmektedir.
|
Ayrıntı » |
|
|
|
ÇALIŞTIRILMASI / İSTİHDAMI ZORUNLU PERSONEL EL KİTABI |
|
|
ANKARA 2021
|
|
Ayrıntı » |
|
|
|
COĞRAFİ İŞARETLER VE GIDA MÜHENDİSİNİN ROLÜ KİTABI |
|
|
|
|
Ayrıntı » |
|
|
|
GIDA SANAYİİ & MÜHENDİSLER: FABRİKA VE TOPLUMSAL YAŞAM DENEYİMLERİ ARAŞTIRMASI |
TMMOB |
|
2018
|
|
Ayrıntı » |
|
|
|
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ |
PROF. DR. AYDIN ÖZTAN |
|
|
|
Ayrıntı » |
|
|
|
ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ |
PROF. DR. MUAMMER KAYAHAN - PROF. DR. AZİZ TEKİN |
|
ANKARA 2009
|
|
Ayrıntı » |
|
|
|
YAĞ KİMYASI |
PROF. DR. MUAMMER KAYAHAN |
|
|
|
Ayrıntı » |
|
|
|
YAĞLI TOHUMLARDAN HAM YAĞ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ |
PROF. DR. MUAMMER KAYAHAN |
|
|
|
Ayrıntı » |
|
|
|
YEMEKLİK YAĞ RAFİNASYON TEKNOLOJİSİ |
Prof. Dr. Muammer KAYAHAN |
|
|
|
Ayrıntı » |
|
|
|
GENETİK MODİFİYE ORGANİZMALAR VE GIDALARDA KULLANIMI |
|
|
|
|
Ayrıntı » |
|
|