📢 KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TEDARİK VE KALİTE SÜREÇLERİ SEMİNER DUYURUSU
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde 25 Aralık 2022 Pazar günü saat 14.00`da, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan "Kırmızı Et ve Et Ürünlerinde Tedarik ve Kalite Süreçleri" seminerimiz hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz.
Saygılarımızla.
Konuşmacı: Alev YAMAN / Gıda Mühendisi – Kalite ve Ürün Güvenliği Müdürü
KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TEDARİK VE KALİTE SÜREÇLERİ SEMİNERİ
📆 25 Aralık 2022 Pazar
⏱ 14.00
📍 TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi – Eğitim Salonu
🕹Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No: 14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli /İstanbul
☎ (0212) 211 33 05
📌 Seminerimiz Kontenjan ile Sınırlıdır. Seminere katılmak isteyenlerin (0212) 211 33 05 numaralı telefondan veya linkteki Google formun doldurulması gerekmektedir.
🎯 Google Formu Doldurmak İçin Tıklayınız
23 Aralık 2022 Cuma mesai bitimine kadar kayıt yaptırmanız gerekmektedir.