TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

📢 KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TEDARİK VE KALİTE SÜREÇLERİ SEMİNER DUYURUSU

📢 KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TEDARİK VE KALİTE SÜREÇLERİ SEMİNER DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 21.12.2022 Son Güncelleme: 21.12.2022



TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde 25 Aralık 2022 Pazar günü  saat 14.00`da, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan "Kırmızı Et ve Et Ürünlerinde Tedarik ve Kalite Süreçleri"  seminerimiz hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz.

Saygılarımızla.

Konuşmacı: Alev YAMAN  / Gıda Mühendisi – Kalite ve Ürün Güvenliği Müdürü

KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TEDARİK VE KALİTE SÜREÇLERİ SEMİNERİ

📆 25 Aralık 2022 Pazar
 14.00 
📍 TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi – Eğitim Salonu
🕹Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No: 14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli /İstanbul
 (0212) 211 33 05
 

📌 Seminerimiz Kontenjan ile Sınırlıdır. Seminere katılmak isteyenlerin (0212) 211 33 05 numaralı telefondan veya linkteki Google formun doldurulması gerekmektedir.

🎯 Google Formu Doldurmak İçin Tıklayınız

23 Aralık 2022 Cuma mesai bitimine kadar kayıt yaptırmanız gerekmektedir.   

 

 

Okunma Sayısı: 356