TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

14. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİNE KATILDIK

14. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİNE KATILDIK
İZMİR
Yayına Giriş: 18.11.2025 Son Güncelleme: 18.11.2025
Odamızın 2 yılda bir düzenlediği geleneksel Gıda Mühendisliği Kongresinin 14.sü, 13-15 Kasım 2025 tarihleri arasında Antalya IC Hotels Green Palace'da gerçekleştirildi.

Temel gıda bilimleri ve teknolojileri, sürdürülebilirlik ve yeni eğilimler, gıda endüstrisinde yapay zeka ve dijital dönüşüm, tüketici ve ekonomi yaklaşımları, gıda huku ve mevzuatının başlıklarının ele alındığı kongrede, gerçekleştirilen 1 açılış konferansı, 2 panel, 1 eğitim, 32 sözlü sunum ve 45 poster sunumu ile ilgili başlıklarda mevcut durumlar, planlananlar, artılar ve eksiler konuşuldu, yol haritaları çizildi.

Şubemizi temsilen Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Berçem HANOĞLU'nun katıldığı kongrenin düzenlenmesindeki yoğun emekleri için başta Odamız Yönetim kurulu ve çalışanlarına, öğrencilere, tüm destekçilere, bilimsel danışma ve düzenleme kurullarına, değerli vakitleri ve bilgilerini paylaşan tüm konuklara, değerli bildirileri ve sunumları için katılımcılara teşekkür ediyoruz.
Okunma Sayısı: 15