TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

3. Ulusal Bağcılık ve Ürünleri Sempozyumu

3. Ulusal Bağcılık ve Ürünleri Sempozyumu
MERKEZ
Yayına Giriş: 26.06.2025 Son Güncelleme: 26.06.2025
12 yıl aradan sonra 3.Ulusal Bağcılık ve Ürünleri Sempozyumu’nu güzel şehrimiz İzmir’de düzenleyeceğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

Sempozyumun ülkemizde gelişmekte olan bağcılık sektörünü bilimsel çalışmalarla destekleyerek yerel üzümlerimizin kullanım alanlarının genişlemesine katkı sağlamasını hedefliyoruz. Sempozyumumuzun bir diğer amacı da geride kalan 12 yılda bağcılık ürünlerinde ve ilgili sektörlerdeki gelişmeleri yakından takip etme imkanı yaratmak, sektörünün sorunlarını akademik düzeyde ele alarak ulusal ve sektörel stratejik hedefleri belirlemek ve sektörün sürdürülebilirliğine  bir yol haritası oluşturmaktır. Uzun yıllardır bir araya gelmemiş olan sektör paydaşlarını bir araya getirecek olmanın da heyecanını yaşıyoruz. 

Web sayfası açılarak sempozyum kayıtlarına ve bildiri kabulüne başlanmıştır. 

Aşağıdaki bağlantı linkine tıklayarak web sayfasına ulaşabilirsiniz 📝

📅 30-31 Ekim, 1 Kasım 2025
📍 Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi / İZMİR

🔗 https://www.ulusalbagcilik.org 
Instagram 👉🏻 https://www.instagram.com/3.bagcilikveurunlerisempozyumu/
Linkedin 👉🏻 www.linkedin.com/in/3-bağcilik-ve-ürünleri-sempozyumu-60b928358 


Okunma Sayısı: 94