TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

A HABERİYİ PİŞMİŞ TAVUK DÖNERİN SAĞLIĞA ETKİSİHANDAN DOĞAN RÖPORTAJ

A HABERİYİ PİŞMİŞ TAVUK DÖNERİN SAĞLIĞA ETKİSİHANDAN DOĞAN RÖPORTAJ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 05.03.2021 Son Güncelleme: 05.03.2021

 TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Handan DOĞAN`ın "İyi Pişmemiş Tavuk Dönerin Sağlığa Etkisi" hakkında bilgilendirmede bulunduğu röportajı 01.03.2021 tarihinde A Haber Ana Haber Bülteninde yayınlanmıştır.

Okunma Sayısı: 214