TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

📢 ARI ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARTLARI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM UYGULAMALARI SÖYLEŞİ DUYURUSU

📢 ARI ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARTLARI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM UYGULAMALARI SÖYLEŞİ DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 30.10.2025 Son Güncelleme: 30.10.2025

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde 08 Kasım 2025 Cumartesi  günü  saat  14.00’da  ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan "Arı Ürünlerinde Kalite Standartları ve Sürdürülebilir Üretim Uygulamaları" söyleşisi ayrıntılar aşağıda verilmiştir.   

Katılımlarınızı bekleriz.   

Saygılarımızla. 


📌Söyleşi İçeriği:  “Kaliteli Üretimden Sürdürülebilir Geleceğe” içeriği ile gerçekleştirilecek söyleşimizde, arı ürünlerinde kalite standartlarının belirlenmesi, üretim süreçlerinde sürdürülebilir yöntemlerin uygulanması ve çevresel sorumluluk bilinciyle kalite yönetiminin nasıl sağlanabileceği konularında bilgi paylaşımı yapılacaktır.
Katılımcılar, sektördeki güncel gelişmeler, yasal düzenlemeler ve iyi uygulama örnekleri hakkında da bilgilendirilecektir.
 
 
 🗣 Konuşmacı: Dr. Aslı Elif TANUĞUR SAMANCI - Yüksek Gıda Mühendisi & Arı Ürünleri Uzmanı 

 

📌Arı Ürünlerinde Kalite Standartları ve Sürdürülebilir Üretim Uygulamaları

📆 08 Kasım 2025 Cumartesi

⏰ 14.00 

📍 TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi – Eğitim Salonu 

📪 Osmanağa Mah. Halitağa Cad. No: 24 Ergener İş Hanı Kat: 3 D:13-14 Kadıköy  /İSTANBUL

☎️ 0216 771 51 47
   -   📱 0530 501 56 82


⚠️ S
öyleşimiz Kontenjan ile Sınırlıdır. Söyleşiye katılmak isteyenlerin (0216) 771 51 47 veya 0530 501 56 82 numaralı telefonlardan kayıt yapmaları gerekmektedir.

🎯Söyleşiye yeterli başvuru ve katılım sağlanmadığı takdirde ve gerekli bulunan diğer koşullarda ODA söyleşiyi iptal etme ve erteleme hakkına sahiptir. Kontenjanımız 25 kişidir.






Okunma Sayısı: 116