TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

ARI ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARTLARI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM UYGULAMALARI SÖYLEŞİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK!

ARI ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARTLARI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM UYGULAMALARI SÖYLEŞİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK!
İSTANBUL
Yayına Giriş: 11.11.2025 Son Güncelleme: 11.11.2025

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak08 Kasım 2025 tarihinde oda ÜyemizYüksek Gıda Mühendisi & Arı Ürünleri Uzmanı  Sn. Dr. Aslı Elif TANUĞUR SAMANCI nın konuşmacı olduğu "Arı Ürünlerinde Kalite Standartları ve Sürdürülebilir Üretim Uygulamaları" konulu söyleşi gerçekleştirdik. 

Söyleşide, “Kaliteli Üretimden Sürdürülebilir Geleceğe” teması çerçevesinde; arı ürünlerinde kalite standartlarının belirlenmesi, üretim süreçlerinde sürdürülebilir yöntemlerin uygulanması ve çevresel sorumluluk bilinciyle kalite yönetiminin nasıl sağlanabileceği konularında kapsamlı bilgiler paylaşıldı.

Katılımcılar ayrıca sektördeki güncel gelişmeler, yasal düzenlemeler ve iyi uygulama örnekleri hakkında da bilgilendirildi.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak; etkinliğin gerçekleşmesine katkı sunan Eğitim Komisyonu üyelerimize, değerli paylaşımları için Sn. Dr. Aslı Elif TANUĞUR SAMANCI’ya ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm katılımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okunma Sayısı: 77