TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

ÇALIŞTIRILMASI ZORUNLU PERSONEL ANKARA VE BAĞLI İLLER YEREL ÇALIŞTAYINI GERÇEKLEŞTİRDİK

ÇALIŞTIRILMASI ZORUNLU PERSONEL ANKARA VE BAĞLI İLLER YEREL ÇALIŞTAYINI GERÇEKLEŞTİRDİK
MERKEZ
Yayına Giriş: 18.01.2021 Son Güncelleme: 18.01.2021

Odamızın 13. Olağan Genel Kurulu`nda, İstihdamı/ Çalıştırılması Zorunlu Personel (ÇZP/ İZP) olarak çalışan üyelerimizin çalışma koşullarının, ücretlerinin ve işletmedeki yetkilerinin konuşulacağı bir Çalıştay yapılması yönünde verilen önergeler kabul edilerek bu konuda çalışma yapmak üzere 13. Dönem Yönetim Kurulu`na yetki ve görev verilmesi kabul edilmiş, 13. Dönem Yönetim Kurulu tarafından, genel merkez ve birimlerimizden yöneticilerimizin ve üyelerimizin katılımıyla Çalıştay düzenleme kurulu oluşturulmuş ve Çalıştırılması Zorunlu Personel Çalıştayı hazırlıkları başlatılmıştı.

Çalıştay hazırlık çalışmaları kapsamında, Çalıştırılması Zorunlu Personel (ÇZP/ İZP) olarak çalışan üyelerimizin yaşadığı sorunları tespit etmek ve sahada çalışan meslektaşlarımızın da önerilerini almak üzere 17 Ocak 2021 tarihinde online olarak Çalıştırılması Zorunlu Personel Ankara ve Bağlı İller Yerel Çalıştayı`nı gerçekleştirdik.

Şube ve İl temsilciliklerimizin de kendi illerinde gerçekleştirdiği yerel çalıştayların Ocak ayı sonunda tamamlanması hedeflenmektedir.

Okunma Sayısı: 374