"FONKSİYONEL GIDALAR VE FONKSİYONEL BESLENME"Yİ KONUŞTUK
Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Fonksiyonel Gıdalar ve Fonksiyonel Beslenme" idi. 28 Kasım 2024 Perşembe günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Özge KESKİNOĞLU'nun yaptığı etkinlikte, Gıda Mühendisi, Fonksiyonel Wellness Koçu Selcan SARIBIYIK, fonksiyonel beslenmeyi ve gıdaları, vücuda etkilerini, dikkat edilmesi gerekenleri anlattı, gelen soruları yanıtladı.
Bu keyifli sohbet için Selcan ve Özge Hanımlara teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Bu keyifli sohbet için Selcan ve Özge Hanımlara teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 74